SEDMIČNI HOROSKOP DO 25. DECEMBRA: Blizanaca čeka more romantike i okean SREĆE; Lavovi, otpustite PROŠLOST”…

Saznajte šta nedeljni horoskop do 25. decembra 2022. godine predviđa vašem znaku!

OVAN: Od jedne sveće možete zapaliti hiljade sveća, a ona će još dugo goreti. Sreća se nikada ne smanjuje kada se deli. Ove sedmice bi trebalo da se usredsredite na proslavu, druženje i umrežavanje. Bilo je napora na poslu poslednjih nekoliko meseci, a ove sedmice bi trebalo da odahnete.

Vaš lični život će takođe biti u centru pažnje i trebalo bi da provodite više vremena sa svojom porodicom. Za one koji su u vezi, trebalo bi da ih pogledate spolja i procenite da li je u vašem paru sve kako treba.

BIK: U našim životim promene su mogući i gubici. Ali, ako se prilagodite promenama, sve će ići lakše i srećnije. Toliko toga se dešava u životu da je teško pratiti sve.

Ovo je haotična sedmica u kojoj ćete osetiti mešavinu konfuzije, neshvatljivih ljudi i teških situacija. U finansijskom smislu, nedelja takođe neće zadovoljiti očekivanja, jer nepredviđeni troškovi mogu jako da pogode vaš novčanik.

BLIZANCI: Opraštanje ne menja prošlost, već proširuje budućnost. Ove sedmice bi trebalo da se svesno potrudite da nastavite sa svojim životom i da ne razmišljate previše o stvarima koje će vam samo izazvati još više bola.

Finansijski ćete uživati u rastućim prihodima zajedno sa rastućim troškovima. Zauzete Blizanaca čeka more romantike i okean sreće. Moguća su lepa iznenađenja za zaljubljene.

RAK: Istinska sreća se ne postiže samozadovoljstvom, već posvećenosti cilju. U vašem životu ima puno posla i rutine, ali ono što vam trenutno nedostaje je jasnoća i svrha života.

Trebalo bi da planirate, introspekciju, a takođe i da verujete svojim prijateljima. Lični život će zahtevati vašu pažnju, tako da treba da težite pravom balansu između poslovnog i privatnog.

Vreme je da iskreno razgovarate sa partnerom, da podelite svoje najtajnije želje i snove. Budite sigurni da će vas voljena osoba razumeti i podržati.

LAV: Mislite na svoje sadašnje blagoslove, a ne na nedaće iz prošlosti. Trenutno je oko vas puno negativnosti i pesimizma i ta negativnost vas čini depresivnim. Trebalo bi da težite pozitivnom i izbegavate stvari koje vas čine tužnim.

Vodite računa o svom zdravlju. Idite sa srodnom dušom na sastanak sa prijateljima, osmehnite se i ne razmišljajte o lošem. Usamljeni predstavnici znaka još ne bi trebalo da računaju na dugu vezu – romansa koja se desi biće vrlo kratka.

DJEVICA: Mnogo je bolje prihvatiti stvari kakve jesu, sa strpljenjem i smirenošću. Ove sedmice bi trebalo da se oslobodite osećaja stalne anksioznosti koji nije deo vašeg života.

Sedmica pred nama dolazi da se smirimo i fokusiramo više na unutrašnjusreću nego na novac. Očekuje vas intenzivna energija na ličnom planu. Za Device u paru će doći srećni trenuci, ali usamljeni ne bi trebalo da se fokusiraju na dve strane već da donesu odluku.

VAGA: Sledeće sedmice učite kako da živite u skladu sa sobom. U vezi sa nedavnim događajima u vašem životu, imate mnogo nestrpljenja.

Ove sedmice treba da pokušate da unesete harmoniju u svoj život, posebno u ličnom. Profesionalni život će biti zahtevan kao i obično, ali morate da nastavite da radite pametno i ne dozvolite da gužva i užurbanost ometaju vaš lični život.

ŠKORPIJA: Kada se jedna vrata sreće zatvore, druga se otvore, ali često tako dugo gledamo u zatvorena vrata da ne vidimo ona koja su nam bila otvorena. Predstoji sedmica pozitive i unutrašnjeg rasta, jer ćete biti u dobroj formi i sa pravom energijom.

Finansijski, ovo je neobična sedmica kada možete očekivati povećanje bogatstva. Porodični predstavnici znaka biće zadovoljni porodicom i prijateljima, a usamljene Škorpije treba da prestanu da se opiru svojim osećanjima.

STRIJELAC: Stavljate sami sebe pod previše stresa u životu i to vam samo stvara nepotrebne mentalne blokade. Ove sedmcie treba da pokušate da izađete iz ove negativne faze i nađete pozitivnu.

Trebalo bi da izbegavate nezdravu hranu da biste izbegli metaboličke i stomačne probleme. Budite zahvalni svojim najmilijima što su u vaš život uneli novu energiju i podržavali vas u svim vašim nastojanjima.

JARAC: Usred kretanja i haosa, čuvajte mir u sebi. Toliko je stvari oko vas da pokazujete visok nivo zrelosti i mudrosti. Biće mnogo nepotrebnog stresa oko vas i ove sedmcie bi trebalo da naučite da izbegavate takvu negativnost.

Budite ravnodušni i smireni. Vreme je da krenete u budućnost i prestanete da živite u sećanjima. Nešto zanimljivo i romantično će se uskoro pojaviti na vašem horizontu. Porodični Jarčevi bi trebalo da posvete više vremena deci i svojim najmilijima.

VODOLIJA: Učite iz iskustva i pokušajte da izbegnete istu grešku. U poslednje vreme iznova pravite iste greške, a to vas nikuda ne vodi. Ove sedmice treba da izvučete zaključke i pokušate da popravite ono što niste uspeli.

Finansijski, ovo nije najbolja sedmica, jer su predviđeni nepotrebni troškovi. Usamljena Vodolija treba da bude smelija i da preuzme inicijativu ako postoji osoba koja im se dopada.

RIBE: Sve u životu što ne prihvatimo samo će nam zadavati probleme dok se ne pomirimo s tim. Ove sedmice morate prihvatiti i shvatiti promene koje vas očekuju. Nema smisla gubiti unutrašnji mir zbog nečega što ne možete da kontrolišete.

Vodite računa o svom mentalnom zdravlju jer će sedmcia biti naporna i možda ćete osetiti mentalni umor. Sedmični horoskop za Ribe ističe da će slobodni predstavnici znaka svoju ljubav najverovatnije pronaći na društvenim mrežama.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!