SEDMIČNI HOROSKOP DO 24. JULA: Bik shvata kome ne može da VJERUJE; Vaga će dobiti NOVAC…

Sedmični horoskop 24. jula 2022. godine!

OVAN: Na poslu će vam nedostajati kreativnosti. U ljubavi pokušavate da skrijete osećanja i možda da mnaipulišete partnerom – ovo neće doneti dobre voibracije.

Ipak, ako nastavite da se trudite u polju karijere, uprkos preprekama, možete ostvariti značajan finansijski uspeh.

BIK: Za mnoge Bikove ova sedmica će doneti povoljne promene. Bez mnogo truda, situacije će se okrenuti u vašu korist, a problemi će se sami rešavati.

U stvari, ovo je prirodan rezultat prethodnih radova. Na ljubavnom planu mogu se pojaviti problemi jer ćete teško nalaziti balans između ljubavi i posla. Imaćete izazove ako radite u timu, shvatićete da nekim ljudima ne možete da verujete.

BLIZANCI: Mnogi Blizanci baviće se prošlim iskustvima. Želećete da preispitate svoj život, ali ako živite u prošlosti, to vas može sprečiti da idete napred. Imate priliku da posetite neka nezaboravna mesta, da se sastanete sa davno zaboravljenim prijateljima.

U vašem ličnom životu, promene će morati malo da sačekaju. Posao će doneti borbu, kao i situacije u kojima morate na najteži način da branite svoje mišljenje. Za vas će ovo biti prilika da prevaziđete sebe.

RAK: Očekuje vas novi period u životu – sumiraćete rezultate prošle godine i postavljajući nove zadatke. Imaćete osećaj neke strepnje, težine od postojeće odgovornosti.

Zdravlje neće doneti probleme, a u porodičnom ili ličnom životu biće neophodno rešiti hitne nesporazume. Posao će doneti dobre materijalne koristi, posebno onim Rakovima koji su na rukovodećim pozicijama ili su povezani sa finansijskim tokovima.

LAV: Morate pronađi izlaz iz problema. Imaćete sjajne prilike i perspektive da izbegnete rizik. Na polju ljubavi moguće su svađe koje mogu pomeriti temelje veze.

U profesionalnom smislu, sedmica će doneti borbu sa konkurentama – motiviše vas takmičarski duh. Preporučljivo je da se uzdržite od rasprava na poslu – u timu ima onih koji mogu situaciju da okrenu protiv vas.

DJEVICA: Vreme je da završite važne stvari koje su nekada započete. Bićete testirani na snagu i samopouzdanje. Ponekad će vam se činiti da je teret odgovornosti prevelik i želite da ga odbacite, zaboravljajući na posledice. Ali ovo ne bi trebalo da radite.

Ova sedmica nije povoljna za novi posao. Moguće su uspešne poslovne saradnje i službena putovanja. Ako ste u vezi, postoji rizik od svađa, možda čak i raskida – potrudite se da pronađete zajednički jezik.

VAGA: Posetićete neke nove događaje, ali i naučiti razne stvari. U odnosima će početi prevazilaženje negativnih trendova, postoje šanse da se sve vrati u normalu.

Za one koji su napustili vezu, postoji period emocionalnog oporavka i šanse za romantični sastanak. U poslu biste mogli da pronađete kolegu ili partnera sa kojim možete puno ostvariti. Prati vas i uzlazni trend kada je reč o novcu.

ŠKORPIJA: Morate preuzeti odgovornost za obećanja koja ste dali. Takođe, preporučljivo je da se u ovom periodu ne obavezujete novim obavezama. Usamljene Škorpije očekuju flert i sastanci.

Porodične Škorpije biće iznenađene pojačanim znacima pažnje srodnih duša. Posao i finansije neće donositi probleme. Kreativni ste i to pokazujete novim idejama na svakom polju života.

STRIJELAC: Strelčevi će ove sedmice biti razočarani što će morati da odloži realizaciju planova, projekata i rešavanje dugogodišnjih pitanja.

Sve će to biti urađeno, ali ne u bliskoj budućnosti. Zato ne treba trošiti energiju i emocije na nešto što je trenutno nemoguće dobiti. Ne zaboravite da budete strpljivi i priuštite sebi šetnju prirodom.

Porodični Strelci će verovatno pokazati neku neozbiljnost u pogledu budžeta, može doći do spontane i nepotrebne potrošnje. U profesionalnom polju čekaju vas prijatne emocije, nagrade za prethodni rad i mogućnost da malo smanjite opterećenje.

JARAC: Jarčevi će osetiti neobičnu želju da meditiraju, pobegnu od zemaljskih problema i briga i urone u svet opuštanja, mira, radosti.

Kada se pojave profesionalni problemi posvetićete se tome vrlo samouvereno. Ovo je sedmica kada jačate svoje sposobnosti, energiju i pronalazite neke davno sakrivene talente u sebi.

VODOLIJA: Moguće je da će vas ove sedmice pratiti blago nezadovoljstvo i loše raspoloženje. Iako je izazovno, partner vam može pomoći da prevaziđete svaku krizu i vratite osmeh na lice.

Profesija i finansije neće mnogo trpeti, jer će profesionalno Vodolije moći da iznesu logiku i svoju izuzetnu inteligenciju u prvi plan. Ne plašite se da predstavite svoje ideje – moguće je da će se mnoge od njih pretvoriti u vredne projekte.

RIBE: Ribe će biti pomalo svojeglave i nesigurne. Mogu se aktivirati nesvesne emocionalne reakcije na događaje koji su u toku, što Ribe ne mogu da objasne ni sebi ni drugima.

U porodičnom životu ćete pronaći mir, ali to će biti daleko od potpune harmonije. Rad će doneti nagrade zaslužene poštenim i odgovornim radom.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!