SEDMIČNI HOROSKOP DO 21. AVGUSTA: “Ribama “sudbina” daje lijepu ŠANSU; Strijelca čeka sreća u pronalaženju PARTNERA”…

Sedmični horoskop do 21. avgusta 2022. godine!

OVAN: Za Ovnove će treća sedmica avgusta doneti dva međusobno isključiva trenda neki od njih će bukvalno raditi dok ne padnu a neki će, naprotiv – dati punu ruku svojoj lenjosti.

Definitivno ne vredi u ovom periodu započinjati nove poslove i projekte. Mnogi Ovnovi će se suočiti sa ispoljavanjem lukavosti.

Sve ovo će naterati Ovnove da razmišljaju o tome koliko su pravilno izabrali profesiju ili polje aktivnosti? I da li je vredno nastaviti ovako problematične projekte u budućnosti? Krajem sedmice situacija će početi da se popravlja, posebno za one koji nisu bili lenji.

BIK: Bik će najviše vremena posvetiti stvarima vezanim za porodicu i rodbinu. Mogu se pojaviti pitanja u vezi sa nasleđem, nekretninama, zemljištem ili popravkama.

Osećaj samopouzdanja i radosti od dostignuća biće vodeće emocije Bika u ovom periodu. Ni manji problemi na poslu krajem sedmice ga neće zaseniti.

Nespremnost da se nešto promeni, stanje mira i spokoja veoma je karakteristično za većinu Bikova i uživaće u tome cele sedmice. Pri tome, Bik ipak ne treba da zaboravi da stagnaciji može

BLIZANCI: Većina Blizanaca uživaće u trećoj sedmici avgusta, posebno u materijalnoj sferi. Sticanje novih resursa i prioriteta, konkretne pogodnosti, mogućnost da se dobije nešto vredno. I nije bitno da li je u pitanju novo iskustvo, finansijski uspeh ili duhovno bogaćenje.

Blizanci će moći da imaju koristi od svega. Nova poznanstva će se za mnoge Blizance pretvoriti u prijateljstvo, a pojedinačni predstavnici ovog znaka će konačno moći da uspostave obećavajuće odnose. Zdravlje neće praviti probleme, a dobro raspoloženje će vladati cele sedmice.

RAK: Pred Rakovima je teška sedmica, što je, pre svega, posledica preteranog konzervativizma i tradicionalnog karaktera ovog znaka. Šeme i skripte tipične za tipične Rakove odjednom će prestati da rade.

Konvencionalne i uhodane metode rešavanja problema neće uspeti. A Rakovi će se naći u stanju koje je za njih gore od svakog stresa – moraće da se igraju po pravilima, da traže rešenja i da se dogovore sa sopstvenim uverenjima.

Saveti i preporuke uglednih i autoritativnih ljudi za Rakove takođe neće doneti željeni rezultat. Oni Rakovi koji će moći da se ponovo izgrade pobediće tako što će početi da koriste metode koje nisu tipične za njih.

LAV: Predstavnici ovog znaka, zbog teške energije retrogradnog Jupitera, koji počinje da dobija na snazi, moraće da se susreću sa neprijatnim ljudima cele sedmice. Ova sedmica može biti veoma produktivna i uspešna ako Lavovi budu sami fokusirani na posao.

Na poslu i u ljubavi sve će se ispostaviti u njihovu korist, ali za to morate razmišljati svojom glavom i slušati svoju intuiciju. Zahvaljujući pozitivnom uticaju Merkura, biće moguće nositi se sa bilo kojim zadacima.

DJEVICA: Usamljene Device treba da se posvete nalaženju srodne duše jer im zvezde daju podršku u ljubavi. Sada je pravo vreme za to! Poželjno je da provodite vreme sa bliskim ljudima. Može doći do nesporazuma sa starim prijateljima.

VAGA: Dramatične promene i inovacije mogu se završiti neuspehom za Vagu. Svaki pokušaj da se isproba nešto novo može biti stresan.

Ako ne možete da izbegnete ovo neprijatno stanje, već primljeni stres možete prevazići jednostavnim odmorom. Jaka intuicija će pomoći Vagi da razume sopstvena osećanja. Ako slušate svoje srce, iskušenja se mogu zaobići.

ŠKORPIJA: Škorpije će moći da postignu uspeh, i to brzo i efikasno. Niko i ništa im neće smetati. Imaju priliku da deluju samostalno i biraju svoj put. Ovima se pruža odlična prilika da steknu dobru reputaciju i povećaju svoje prihode.

Sedmica obećava briljantne finansijske i ljubavne rezultate. Nema loših vesti: Mars bi mogao da stavi Škorpije na test u subotu. Mogući su poremećaji i loše raspoloženje.

STRIJELAC: Krajem sedmice, Strelčeve očekuju negativne promene. To će najviše uticati na “odnose” sa partnerom, decom ili roditeljima.

Prelazak Marsa u znak Blizanaca u subotu će izazvati sukobe i stresne situacije, a ako žele da izglade oštre trenutke, onda će morati da pokažu sve svoje diplomatske veštine. Očekuje vas sreća u pronalaženju partnera.

JARAC: Jarčevima je ove sedmice bolje da potraže pomoć. Astrolozi smatraju da za žene u ovom horoskopskom znaku počinje idealno vreme u smislu planiranja i povećane aktivnosti.

Možete bezbedno da menjate različite stvari i obratite pažnju na ljubav, porodicu. Astrolozi savetuju da napravite listu obaveza za svaki dan kako ništa ne biste zaboravili. Još jedna važna tema sedmice biće prošlost.

Od 15. do 21. avgusta mogući su slučajni susreti sa starim poznanicima i bivšim ljubavnicima. Takvi sastanci će pomoći da se rasvetli nešto veoma važno.

VODOLIJA: Vodolijama se savetuje da preuzmu definiciju karmičkih dugova. Takođe je korisno početi da ih se otarasite što je pre moguće. Sedmica je idealna za neužurban rad, komunikaciju, sređivanje stvari u životu. Očekuju vas velike zalihe kreativne energije.

Nestandardni pristup poslu pomoći će im da prevaziđu sve prepreke na putu. Obična rutinska svakodnevica neće lišiti Vodoliju dobrog raspoloženja. Moguće je da će osetiti snažan nalet snage i energije.

RIBE: Očekuje se da će Ribe ove sedmice imati mirno vreme, u kome će morati da se suoče sa slabošću i apatijom. Uz njihovu pomoć, Ribe mogu postati aktivnije. Biće dobro ako Ribe svoj uobičajeni život obogate eksperimentima.

Stvari se mogu drastično promeniti u nedelju zbog pozitivnog aspekta Sunca i Saturna. Ako postoji prilika da promenite svoj život – bolje je ne propustiti šansu koju vam je dala sudbina.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!