SEDMIČNI HOROSKOP DO 20. NOVEMBRA: “Vodolije sada ne treba da RIZIKUJU; Biku se za vikend ispunjava ŽELJA”…

Sedmični horoskop do 20. novembra 2022. godine!

OVAN: Količina posla će se povećati, ali radite samo ono što možete. U suprotnom, možete ugroziti odnose sa voljenima i potkopati svoje zdravlje. Nađite vremena za opuštanje, idite u posetu ili idite u bioskop.

Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje drugima, to može dovesti do konfliktne situacije. Vikendom će voljenima biti potrebna vaša podrška i pažnja.

BIK: Nivo vašeg učinka je toliko visok da drugi ne mogu da vas prate. Izbegavajte konflikte sa kolegama.

Može doći do nekih problema zbog nedostatka informacija. Nemojte se svađati sa autoritetima, moguće su negativne posledice. Za vikend možete postići ispunjenje svoje želje.

BLIZANCI: Imaćete maksimalnu slobodu delovanja, ali njome se mora upravljati mudro. Iskoristite to na najbolji način.

Pokušajte prvo da razmislite, pa onda govorite. Međutim, morate biti iskreni prema sebi i drugima. Vikend može biti odlično vreme za upoznavanje novih ljudi.

RAK: Moguć je neočekivani zaokret na bolje u odnosima sa drugima. Ako ste sa nekim posvađani, biće prilike da se pomirite.

Možete postići značajan uspeh u svom poslu, popeti se na lestvici karijere. Novac će stizati redovno, ali će i troškovi biti veoma značajni, tako da pažljivo trošite finansije.

LAV: Trenutno niste raspoloženi za komunikaciju, ali ne ulazite u raspravu sa drugima. U ličnim i poslovnim odnosima do nesporazuma i sukoba može doći zbog žurbe.

Odnosite se prema drugima s poštovanjem, a u slučaju sporova ne zaboravite na smisao za humor. Pokažite nežnost i toleranciju prema voljenoj osobi. Vikendom pokušajte da se odmorite od gužve. Provodite vreme sa pozitivnim i dobrim ljudima.

DJEVICA: Verovatno značajna promena u vašem društvenom krugu. Sa bivšim prijateljima biće malo zajedničkog, ali će se pojaviti nova poznanstva.

Radićete posebno produktivno, a kasnije ćete moći slobodnije da dišete, napravite pauzu. Mogu se pojaviti poteškoće iz kojih možete pronaći izlaz uz pomoć starih prijatelja.

VAGA: Možete učiniti skoro nemoguće, ali vredi razmisliti da li je to potrebno… Međutim, rezultat vašeg razmišljanja je unapred poznat – ne morate biti tvrdoglavi, a vi ćete preuzeti ovaj teret, makar samo iz sportskog interesa. Preporučuje se da vikend provedete aktivno, posebno van grada sa prijateljima.

ŠKORPIJA: Na pragu ste velikih promena. Možda ćete odlučiti da preuzmete novi posao. Bolje je preuzeti inicijativu u svoje ruke, brzo donositi odluke i završiti ono što ste započeli. Vikendom ne treba insistirati na tome da ste u pravu, jer tako možete produbiti svađu.

STRIJELAC: Treba dovesti u red stvari u poslu. Odmah ćete se osećati bolje. Dobar period za čišćenje od svega suvišnog, zastarelog. Imaćete sreće u poslu i komunikaciji ako zauzmete aktivnu ofanzivnu poziciju. Vikendom je moguće ažurirati stanje u kući.

JARAC: Pre nego što prihvatite primamljivu ponudu, morate sve dobro razmisliti i saznati, a ne biti prevareni i ne verovati obećanjima.

Preporučljivo je ne preduzimati nikakve drastične mere. Tokom vikenda ćete morati da donesete ozbiljnu odluku od koje mogu zavisiti vaši izgledi za blisku budućnost.

VODOLIJA: Zaboravite na svoje pritužbe, odbacite ovaj teret i osećaćete se kao slobodna i pozitivna osoba. Bolje je poboljšati odnose sa rođacima, ispravljajući nesporazume koji su nastali u međusobnom razumevanju.

Nedovršeni poslovi zahtevaju završetak, pokušajte da se nosite sa njima. Ovo nije vreme da rizikujete i upuštate se u avanturističke priče.

RIBE: Došlo je vreme za odlučnu akciju. Nemojte da vas ometaju sitnice, fokusirajte se na glavno i značajno. Vikendom izađite na svež vazduh ili trenurajte, jačajući istovremeno i telo i duh.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!