SEDMIČNI HOROSKOP DO 14. AVGUSTA: “Lav neće moći da se odbrani od UDVARAČA; Blizanci treba da INVESTIRAJU”…

Naredna sedmica donosi nove izazove horoskopskim znakovima, a posebno povedite računa o 08. avgustu – to je takozvani datum u ogledalu.

S druge strane, 11. avgusta Venera će ući u Lava. Posebno iskoristite subotu i nedelju jer su to dani moći u avgustu! Evo šta sve horoskopske znakove čeka od 08. do 14. avgusta 2022. godine!

OVAN: Slabost Venere će uzrokovati da mnogi predstavnici ovog znaka izgube energiju, ali to ne bi trebalo da dovede do fatalnih događaja i velikih problema.

Položaj planeta mogao bi da da probudi liderske kvalitete u vama. Sada je najbolje da preuzmete samo zadatke koji imaju šanse da se završe. Grandiozni planovi u ovom trenutku mogu samo da vas razočaraju.

BIK: Ova sedmica biće izuzetno dinamična. Astrolozi veruju da je tokom ovog perioda moguće privesti kraju stare projekte koji dugo čekaju svojih 5 minuta.

Dobro bi bilo da unesete harmoniju u porodične odnose, da uspostavite nove prijateljske kontakte. Pozitivni pomaci su mogući i u ljubavnoj sferi – ali ne zavisi sve od vas.

BLIZANCI: Situacija će se razvijati povoljno za vas, naročito u oblasti posla i finansija: treba da kupujete i ulažete! Postavićete nove ciljeve i snove.

U sferi odnosa, trebalo bi više da slušate svoj instikt jer će vam on ukazati kada je to što radite dobro, a kada nije. Posvetite se porodici i partneru – oni ne smeju da trpe zbog obima posla.

RAK: Planete će u velikoj meri povećati vašu osetljivost i sentimentalnost. Ovo može uzrokovati trenutni gubitak motivacije i sreće.

Astrolozi vam savetuju da se opustite i ne vidite u svemu neku zaveru ili sumnju. Hitne stvari ne ostavljajte za kasnije, šta go da je u pitanju.

LAV: Početak sedmice i njen kraj doneće vam lepe vesti! U ljubavnoj sferi, imaće sreće mnogi koji su u potrazi za srodnom dušom.

Vaša harzima će biti neodoljiva, nećete moći da se odbranite od udvarača. U narednom periodu treba da delujete odlučno, jer će najviše sreće imati upravo oni koji znaju šta žele od života.

DJEVICA: Nije važno u kojoj oblasti radite, uspećete u svemu! Oduševićete svoje voljene slasnim specijalitetima, a na poslu sklopiti unosne dogovore.

Izbegavajte pohlepne ljude u širokom luku, oni vam nisu prijatelji. Među njima će biti mnogo manipulatora. Astrolozi vam savetuju da ne preuzimate previše obaveza, pronađite balans.

VAGA: Sredinom sedmice moguć je neočekivan obrt u vašem životu- nekima neće biti baš najprijatniji. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ova sedmica može biti više nego uspešna! Sada je važno da delujete, a ne da odustanete kada je najvažnije!

ŠKORPIJA: Posvetite se svom fizičkom i mentalnom zdravlju- pronađite vremena za digitalni detoks, ugasite telefone i idite u prirodu!

Da biste imale više snage i samopouzdanja, potrudite se da odbacite uverenja i stavove koji vas opterećuju i zbog kojih nazadujete. Ako ste u potrazi za srodnom dušom – razmislite o online upoznavanju.

STRIJELAC: Ako vam je karijera veoma bitna, sada je ipak trenutak da malo usporite tempo. Nije sve u poslu! Postoji mogućnost da vas tokom ove sedmice obuzmu mnoge dileme i nesigurnosti.

Pokušajte da ih kontrolišete. Ne dozvolite da pod njihovim uticajem žrtvujete svoje interese zarad drugih: možete propustiti svoju sreću.

JARAC: Bilo bi dobro da krajem sedmice sredite i očistite stan, kako biste samim izbacili i negativnu energiju. Ovo će vam pomoći da se bolje nosite sa problemima.

Sledi vam dinamičan period u kome ćete steći dosta novih poznanika. Druga sedmica avgusta donosi vam šansu da ispravite greške iz prošlosti i oslobodite se negativnosti.

VODOLIJA: Oslobodite se negativnih misli koje vas sprečavaju da ostvarite svoje snove, kao i tereta prošlosti u vidu bivših ljubavi, toksičnih veza, nevolja.

Sklonite se od ljudi koji tračare. Najvažniji i najpovoljniji dani biće ponedeljak, utorak, subota i nedelja. Šta god da radite, ne žurite i budite promišljeni.

RIBE: Dolazi vam sedmica puna aktivnosti, promena i svetlih trenutaka. Mnoge Ribe će ići na poslovna putovanja ili putovanja lične prirode.

Sada je bolje da ne odlažete važne stvari i uhvatite se ukoštac s problemima, koliko god da su veliki, jer će već sledeće sedmice negativna energija Venere imati veću moć nad Ribama nego sada. Važno je verovati u sebe i ne odustati od svojih snova ako nešto krene naopako.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!