SEDMIČNI HOROSKOP DO 11. DECEMBRA: “Djevice imaju šanse za CILJ; Vage – romantično poznanstvo sve MIJENJA”…

Saznajte šta sedmični horoskop odo 11. decembra 2022. godine donosi vašem znaku!

OVAN: Ovnovima tokom cele sedmice astrolozi savetuju da posvete više vremena obrazovanju i pitanjima karijere. To su oblasti života u kojima se mogu desiti pozitivne promene.

Na primer, sada je moguće uspešno odbraniti tezu ili doktorsku disertaciju, usled čega će se povećati vaš društveni i profesionalni status, a vaš ugled će ojačati.

Takođe, ova sedmica je povoljna za putovanja. U ponedeljak i utorak moguće su komplikacije u odnosima sa drugim ljudima. Pokušajte da ne komunicirate sa onima koji su kritični prema vama.

BIK: Bikove ove sedmice mou očekivati putovanja, povezano i sa profesionalnim aktivnostima i sa običnim turizmom. Početkom sedmice tema novca postaje posebno akutna.

Zvezde ukazuju na to da ćete uspeti da uspešno rešite finansijski problem. Druga polovina sedmice može biti povezana sa manjim izazovima u partnerskim odnosima.

Na primer, činiće vam se da vaš bračni partner nešto krije od vas ili vodi dvostruki život. Preterano nezavisno ponašanje strasti, njena nespremnost da koordinira svoje postupke sa vama, takođe može postati razlog za napetostu vezi.

BLIZANCI: Za Blizance ove sedmice glavne teme će se odnositi na odnose sa partnerom za rešavanje finansijskih problema. Ako je napetost među vama dugo nastala, onda se početkom sedmice može razviti u otvoreni sukob.

Glavni razlog će, najverovatnije, biti borba za pravo na donošenje odluka u vezi sa raznim akvizicijama. Zvezde ukazuju da ćete na kraju uspeti da dođete do kompromisa.

RAK: Ove sedmice zvezde savetuju Rakove da zaborave na lične ambicije i učine sve što je potrebno da ojačaju odnose sa bračnim partnerom.

Možda će mu trebati vaša pomoć i briga u vezi sa teškom situacijom na poslu. U ponedeljak i utorak pre svega treba voditi računa o svom zdravlju. Vodite računa o svojoj snazi, ne preuzimajte na sebe nepodnošljiv teret odgovornosti.

LAV: U romantičnim vezama nisu dovoljna samo senzualna priznanja. Sada treba da potvrdite svoju ljubav stvarnim postupcima. Čak i elementarna briga u svakodnevnom životu koristiće vašem sindikatu i pomoći će jačanju osećanja. Krajem sedmice čekaju vas porodični susreti.

DJEVICA: Predstojeća sedmica biće povoljna za postizanje ciljeva u timu. Horoskop za sedmicu do 11. decembra 2022. za Devicu savetuje da se drže proverenih ljudi.

U timu će se lakše nositi sa zadacima i savladavati poteškoće. Sredinom sedmice situacija će se promeniti u povoljniju i biće moguće opustiti se nakon napornog rada. Petak će biti dobro vreme za sastanke, a vikend možete posvetiti kućnim poslovima.

VAGA: Period će početi neočekivanim poznanstvima pod veoma čudnim okolnostima. Neudatim Vagama horoskop za sledeću sedmicu savetuje da ne propuste trenutak romantičnog poznanstva, koji će promeniti život.

Međutim, ova veza ne obećava da će biti duga. Komunikacija će biti avantura, ali ništa više. Ostatak druge sedmice decembra biće rutinski.

ŠKORPIJA: Predstavnici ovog znaka zvezde obećavaju da će postići cilj kroz aktivnu komunikaciju sa drugima. Od početka sedmice treba da uđete u dijalog i razgovarate sa svima, uključite se u poslove rođaka i prijatelja.

Takođe, sedmični horoskop za Škorpije preporučuje da budete aktivni i da pomažete. Zbog toga će biti moguće rešitiprobleme koji vas dugo brinu. Do kraja sedmice sva pitanja će biti rešena u vašu korist.

STRIJELAC: Mnogi predstavnici ovog znakaće uroniti u kućne poslove i porodične odnose. Sedmični horoskop za Strelca ne preporučuje da zaboravite na svoj lični život.

Voljena osoba zahteva pažnju i vreme, a odnosi sa njim zahtevaju ulaganje vremena i truda. Stoga je vredno zaustaviti se i odvojiti vreme za voljene.

JARAC: Period će biti intenzivan emocionalno, pa je vredno zapamtiti kako se osloboditi gužve. Nakon toga, možete bezbedno donositi važne i sudbonosne odluke.

Sedmični horoskop za Jarca savetuje da se odluke donose hladnom glavom i bez nepotrebnih emocija. Takođe, sporovi sa kolegama mogu da nastanu sredinom sedmice, ali će i oni do kraja sedmice izostati.

VODOLIJA: Predstavnici ovog znaka će imati veoma napornu sedmicu. U životu Vodolije, horoskop za sedmicu do 11. decembra 2022. obećava snažne promene.

Sve će se okrenuti naopačke, a situacija će vas zbuniti. Kako god da se okolnosti razvijaju ove sedmice, potrebno je da se rukovodite razumom, ali ne emocijama.

RIBE: Period obećava da će biti nepredvidiv i nervozan. Sedmični horoskop za Ribe preporučuje donošenje odluka pažljivo i promišljeno. Ne možete žuriti sa čudnim i sumnjivim predlozima. Dobro razmotrite sve ideje koje se odnose na važne odluke.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!