SEDMIČNI HOROSKOP DO 04. SEPTEMBRA: “Bik da se pozabavi rješavanjem starih PROBLEMA; Lav privlači LJUBAV”…

Na prelazu iz avgusta u septembar očekuje nas prilično mirna sedmica.

Uran u retrogradnoj fazi nastavlja da dobija na zamahu, ali to ne znači da treba da klonete duhom i da tražiti dodatne razloge da se uznemiravate. Evo šta očekuje horoskopske znakove do 04. septembra:

OVAN: Vaši napori možda neće doneti željeni efekat ili će vas čak razočarati, pa je najbolje da se samo opustite i prepustite onome što se dešava, a na šta ne možete da utičete.

Ova sedmica biće odlična za odmor ili promenu sredine. Čuvajte se brzopletosti- greška napravljena nepažnjom može da vas uvuče u vrtlog problema i izazove loše raspoloženje. Astrolozi vam savetuju da izbegavate sukobe. Ključ uspeha ove sedmice je duševni mir.

BIK: Neozbiljnost i nepažnja mogu vam doneti probleme. Pošto je Venera i dalje aktivna u Lavu, astrolozi vam savetuju da sačekate sa rizicima i avanturama.

Imaćete osećaj da možete sve, ali nije tako. Bolje je izbegavati nove poduhvate, i započinjanje novih projekata u narednom periodu. Pozabavite se rešavanjem starih problema.

BLIZANCI: Ove sedmice bićete u prilici da se približite rešavanju teške situacije i da pronađete izlaz iz ćorsokaka. Astrolozi vam savetuju da za ovu sedmicu planirate najvažnije stvari, a ne ono što oduzima mnogo vremena.

Dobro bi bilo da se posvetite sticanju novih znanja ili veština. Odličan je trenutak za renoviranje kuće i uređenje po feng šui pravilima za više harmonije i blagostanja.

RAK: U narednom periodu, u fokusu će biti sfera ljubavi, a ne posla. Astrolozi upozoravaju da će povećan obim posla možda doneti tegobe sa zdravljem i nesuglasice s partnerom. Planete vam donose prijatna iznenađenja!

Čak iako vam se planovi promene, to nije razlog za loše raspoloženje- otvoriće vam se neke nove mogućnosti I bićete u prilici da pronađete rešenje za rešavanje karmičkih problema.

LAV: Jedini način da dobijete šansu za brz uspeh u poslu i ljubavne prilike jeste da pokažete veću fleksibilnost i da se ne držite tvrdoglavo za stare obrasce ponašanja.

Trebate da postanete pristupačniji, otvoreniji prema drugima, da pokažete malo inicijative. Samo tako ćete moći da privučete nekog u svoj život. Na poslu vas čeka stabilna i mirna sedmica.

DJEVICA: U narednom periodu trebalo bi više i otvorenije da razgovarate sa bliskim ljudima o stvarima koje vam se dešavaju. Za postizanje boljeg raspoloženja, ali i unutrašnjeg mira, astrolozi vam savetuju da počnete da vodite dnevnik.

Ovo je sjajna navika koja će vam pomoći da bolje razumete šta se dešava u vašoj duši, da budete svesni svojih emocija. Moguće je da ćete na poslu trebati da se izborite za svoje ideje. Vaša harizma i šarm će oslabiti pod uticajem retrogradnog Urana.

VAGA: Beskrajni sitni problemi mogu vam biti veoma iscrpljujući. Astrolozi vam savetuju da obratite pažnju na zdravlje: ako vam ponestane snage pre kraja radne sedmice, nemojte se siliti.

Bolje je da usporite, potpuno se opustite i vratite energiju. To će vam pomoći da pristupite problemima sa novom snagom! Ovo je dobro vreme da se približite sreći i prekinete usamljenost koju dugo osećate.

ŠKORPIJA: U narednom periodu možete da ostvarujete svoje želje, radite na sebi, menjate sve ono što vam smeta. Astrolozi vam savetuju da se ne mešate u probleme svojih prijatelja i rođaka.

Umesto da gubite vreme na druge, bolje je da uradite nešto za sebe: na primer da razvijate svoj hobi ili učite nešto novo. Pod uticajem Marsa, trebalo bi da prestanete da se stidite sebe i svojih želja: vreme je da otvoreno izrazite svoje misli i pokažete osećanja.

STRIJELAC: Ako postoji želja za uspehom u finansijskom pravcu, važno je da usmerite svu svoju snagu u posao. Dobar je trenutak da započnete nove projekte ili da promenite posao.

Ako započinjete zajednički projekat s nekim, prvo proverite koliko ste kompatibilni jer od toga zavisi ishod timskog rada. Kada komunicirate sa muškarcima, trebalo bi da budete malo otvoreniji – da se ne plašite da pričate o svojim osećanjima i namerama.

JARAC: Ove sedmice ćete biti u prilici da pronađete način da ostvarite svoje snove. Dobićete pregršt kreativnih ideja.

Prerano je da praviti nagle pokrete, ali bi bilo dobro da napravite plan za budućnost. Venera vas ne podstiče da se aktivno izražavate niti da svoju snagu uložite u postizanje nečeg novog. Stoga je bolje da u narednom periodu budete samo posmatrači.

VODOLIJA: Planete i zvezde uticaće na to da se fokusirate na posao. Važno je da budete pedantni i da pažljivo analizirate situaciju.

Poći će vam za rukom da pronađete pozitivno iskustvo čak i u najneugodnijim neuspesima i u problemima. Mislite pozitivno, to će vam pomoći da poboljšate svoj život. Sa voljenom osobom odnosi su u potpunoj harmoniji.

RIBE: Ove sedmice aktiviraće se vaše najranjivije tačke, usled čega ćete biti osetljiviji nego inače. Dobro će vam doći podrška i pomoć najmilijih. Astrolozi vam savetuju da pokušate da se pronađete u nekom poslu koji će ispuniti vaše ambicije.

Čak i najmanje pobede imaće blagotvoran efekat na vaše samopouzdanje. Prekomerna aktivnost na poslu može dovesti do stresa – pa nemojte trošiti svoju energiju.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!