SEDMIČNI HOROSKOP DO 02. OKTOBRA – Sreća bi mogla da prati Djevice, Bikove i Jarčeve…

Sedmična astro analiza je pred vama. Kakve promjene su za vas spremile zvijezde u sedmici do 02. oktobra saznajte u nastavku.

OVAN: Obratite pažnju na probleme koji vam se dešavaju u kući i pokušajte da ih riješite u ovom periodu. Moguće su česte promjene raspoloženja.

Neki ovnovi će donijeti veliku odluku koja će se ticati selidbe. Moguće je da ćete se osloboditi nekih strahova. Pratiće vas prijatna iskustva.

BIK: U ovom periodu ne donosite nikakve ishitrene odluke. Važno je da slušate sebe i da pratite svoje emocije.

Budite pažljivi i nježni prema sebi. Riješićete neke probleme koji imaju veze sa imovinom. Pažljivo donosite odluke koje imaju veze sa nekim iz porodice.

BLIZANAC: U toku ove sedmice prisustvovaćete nekom skupu zbog prijatnog i sretnog događaja poput nečijeg vjenčanja, krštenja, slavlja, vjeridbe, godišnjice i slično.

Završite svoje obaveze vezane za porodični život. Ako ste planirali kupovinu doma, ovo je povoljna sedmica za to. Birajte svoje prijatelje.

RAK: Ova sedmica će zavijek ostati u vašem sjećanju zbog neke odluke koju ćete donijeti iznenada. Ovo je dobro vrijeme za razgovore sa vašom porodicom i kolegama.

Čekaju vas neke nove šanse u ovoj sedmici, velike prilike i mogućnosti da pokažete svoje znanje. Budite oprezni u vožnji.

LAV: Važno je da u sedmici koja nam dolazi živite mirno i smireno. Izbacite iz vašeg života tenziju. Sve ćete stići.

Naravno, ovo ne znači da trebate vaše poslovne obaveze prepustiti slučaju, ali nemojte da budete pod stresom zbog njega. Budite oprezni sa stvarima koje obećavate drugima. Muškarci lavovi će se suočiti sa nekim poteškoćama.

DJEVICA: Možda ćete biti posrednik između nekog bliskog ko ima probleme sa partnerom. U pitanju mogu da budu vaši roditelji, rođaci ili prijatelji.

Ove sedmice bićete vrlo uspješni kada je posao u pitanju. Ako radite sa timom, imaćete odličan period. Budite oprezni jer neki ljudi mogu pokušati da manipulišu vama. Ove sedmice riješićete neke probleme koje ste imali sa dokumentima.

VAGA: Drage vage, trudite se da tokom ove sedmice kontrolišete svoje trošenje novca. Nemojte biti impulsivne i nepromišljene.

Ove sedmice izbjegavajte donošenje odluka koje se tiču vaše imovine. Moguće je da ćete se susresti sa nekim pogrešnim ifnromacijama. Tokom ove sedmice ostvarićete kontakte sa rođacima koji žive daleko od vas.

ŠKORPIJA: Kada je u pitanju sedmica koja nam slijedi, pred vama su mnoga iznenađenja vezana za vaš poslovni plan.

Kada su u pitanju vaše finansije, ova sedmica bi mogla da donese različite varijacije. Tokom sedmice koja je pred nama moguća su putovanja zbog porodičnih razloga, ali i samo zbog turizma.

STRIJELAC: Tokom ove sedmice obratite pažnju na probleme koji se nalaze u vašem domu. Potrudite se da ih riješite i da unaprijedite neke stvari. Ako postoje neki porodični konflikti, ovo je idealno vrijeme da ih riješite.

Možda će neko iz porodice da se razvede u ovom periodu. Prije nego započnete raspravu sa bilo kim dobro razmislite da li imate potrebne argumente.

JARAC: Ove sedmice bićete sa svih strana bombardovani raznim informacijama. Zbog toga ćete biti emotivni i vrlo osjetljivi.

Mladi pripadnici ovog horoskopskog znaka ne treba da se brinu mnogo o budućnosti u ovom periodu. Sedmica koja vam predstoji biće puna sjajnih., pozitivnih događaja za vas. Iskoristite ovo vrijeme za odmor.

VODOLIJA: U sedmici koja je pred nama vaša glavna okupacija biće novac i finansije. Brinućete o troškovima, plaćanju, obavezama i drugim stvarima koje imaju veze sa novcem.

Pažljivo trošite i čuvajte svoje kartice, naročito na javnim mjestima. Ne ulažite novac u stvari koje su rizične. Mladi pripadnici ovog horoskopskog znaka biće u mogućnosti da napreduju.

RIBE: Ova sedmica biće puna prijatnih iznenađenja za vas. Kada je u pitanju posao, pred vama su neke promjene.

Možda vas očekuje mogućnost da se prebacite na neku bolju poziciju ili da započnete neki novi poslovni projekat. Neke pripadnike ovog znaka očekuje razgovor sa ženom koja će imati jak uticaj na vaš profesionalni, socijalni i politički interes.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!