SEDMIČNI HOROSKOP DO 01. JANUARA: “Sve ide dobro za Bika; Lava nadograđuje ljubav sa voljenom OSOBOM”…

Saznajte šta sedmični horoskop do 1. januara 2023. godine “predviđa” vašem znaku:

OVAN: Ove sedmice, zvezde obećavaju ispunjenje najdražih želja. Period od ponedeljka do srede biće odličan. Bićete puni energije i snage, kao i mnogo radosnih utisaka.

Na primer, možda ćete dobiti nešto o čemu ste dugo sanjali. Uprkos činjenici da se Nova godina smatra porodičnim praznikom, pokušajte da ne zaboravite na svoje prijatelje.

U prijateljskom društvu biće vam lako i zabavno. U drugoj polovini sedmice nastaviće se period optimizma. U međuvremenu, mogu nastati sporovi sa ljudima koji za vas predstavljaju autoritet – roditelji, šefovi.

BIK: Sve ide dobro za Bika ove sedmice. Period od ponedeljka do srede biće povezan sa radosnim i obećavajućim događajem. Možda ćete biti unapređeni ili dobijete poklon o kojem ste dugo sanjali.

Najverovatnije ćete godinu započeti uzdizanjem na višu stepenicu u životu. Druga polovina sedmice takođe obećava mnogo prijatnih događaja. Poštujte pravila i jasno postavljanje granica.

BLIZANCI: Blizanci su poznati po svojoj ljubavi prema putovanjima. Ako je moguće, idite na turističko putovanje tokom cele nedelje. Tada će se vaša zamisliva i nezamisliva očekivanja sigurno ostvariti.

Početkom sedmice očekuju vas novi utisci, prijateljski susreti i poznanstva. Razmišljajte samo o pozitivnim mislima i ne zaboravite da poželite želje: neke od njih bi se mogle ostvariti ove sedmcie. Glavna stvar je verovati u sreću. U drugoj polovini sedmice zvezde vas savetuju da se odmorite od novogodišnjeg veselja.

RAK: Ove sedmice ćete moći da se oslobodite loših navika. Na primer, ako želite da prestanete da pušite, onda u novogodišnjoj noći glasno obećajte sebi i drugima da počinjete da vodite zdrav način života.

Ovo obećanje će delovati magično na vas, olakšavajući vam da održite svoje reči. Druga polovina sedmice se ne razlikuje mnogo od prve. Niz prijatnih događaja i novih iskustava se nastavlja. Treba da budete tolerantniji prema partneru. Nemojte žuriti sa kritičnim primedbama voljenoj osobi zbog njegovih grešaka i pogrešnih procena.

LAV: U braku Lavovi će ove sedmice videti značajno poboljšanje u bračnim odnosima. Možda će voljena osoba učiniti neku vrlo ispravnu stvar koju ćete ceniti. Sada je najbolje vreme da svoju vezu podignete na viši nivo, gradeći poverenje i ljubav.

Ne rastajte se ni na minut sa partnerom u novogodišnjoj noći, to će dodatno ojačati vašu vezu. U drugoj polovini sedmice vredi da se dobro organizujete. Previše hrane može izbaciti vaše telo iz ravnoteže i negativno uticati na probavni sistem.

DJEVICA: Za Devicu, ova sedmica će biti ispunjena brigama i nevoljama. Možda ćete želeti da do Nove godine dovedete stvari u savršeni red u kući, kao i u poslu.

Ova sedmica je povoljna za razvijanje zdravih navika vezanih za zdrav način života, higijenu i pravilnu ishranu. Red u životnom prostoru će pozitivno uticati na vaše zdravstveno stanje. Čak i ako ste se pre toga osećali umorno ili loše, ove sedmice ćete se osećati bolje.

U drugoj polovini sedmice odnosi među ljubavnicima mogu se pogoršati. Pokušajte da ne ograničavate slobodu voljene osobe, pronađite zajednički kompromis.

VAGA: Ove sedmice očekuje vas sjajna sedmica. Tokom ovog perioda mogu se desiti značajni događaji koji će dovesti do početka bračne veze. Posećujte češće svečane novogodišnje događaje: tamo možete imati poznanstvo sa vašom srodnomdušom. Ako imate voljenu osobu, onda u novogodišnjoj noći očekujte ljubavna priznanja ili predloge za vezu.

Ne bi trebalo da ostanete kod kuće tokom ovih novogodišnjih dana. Posetite klubove, koncerte omiljenih umetnika, pozorišta i druge zabavne događaje. Dočekajte godinu sa optimizmom i uverenjem u sreću.

ŠKORPIJA: Porodičnim Škorpijama preporučuje se da proslave novogodišnje dane sa porodicom i prijateljima. Ove sedmice vaša porodica će se neobično ujediniti, što će pozitivno uticati na sve kućne poslove.

Pokušajte da rasporedite kućne poslove i počnite da radite zajedno. Preporučljivo je u ove novogodišnje dane kupiti korisne kućne aparate ili odabrati udoban nameštaj. Istovremeno, vredi popisati sve što se nalazi u kući i baciti stare nepotrebne stvari.

STRIJELAC: Ove sedmice ćete poboljšati odnose sa rođacima i bračnim partnerom. Iskoristite priliku i od srca čestitajte svima sa kojima niste mogli da nađete zajednički jezik. Vaš gest dobre volje će biti propisno cenjen.

Tokom ovog perioda, bračni odnosi će biti divni. Ako imate decu, organizujte bogat kulturni program za svoju porodicu. Na primer, idite u bioskop, cirkus ili prisustvujte nastupu svog omiljenog umetnika.

Tada će vaša potreba za novim iskustvima biti u potpunosti zadovoljena. Na kraju sedmice, zvezdama se savetuje da ne troše novac na skupe poklone, bolje je posvetiti više pažnje voljenima, pitati ih o životu i postojećim problemima.

JARAC: Jarac će ove sedmice da se usredsredi na jačanje materijalnog stanja porodice. Možda ćete moći da iskoristite novac koji zaradite da kupite nešto osnovno za kuću: na primer, set nameštaja. Takođe je dobar trenutak za kupovinu kućnih aparata.

Zvezde poručuju da će sve akvizicije ove sedmice biti uspešne. Doček Nove godine vredi provesti kod kuće: ovo će dodatno ojačati porodične odnose. Na kraju sedmice budite pažljivi prema bliskim rođacima, vodite računa o ljudima koje volite.

VODOLIJA: Ove sedmice trebalo bi češće da budete sa voljenom osobom. Iznenadite ga originalnim iznenađenjem. Mašte za ovo ćete imati više nego dovoljno.

Ne budite škrti, budite velikodušni sa poklonima, ovo će se svakako ceniti. Ako imate dete, obradujte ga nekim iznenađenjem. Ne propustite zabavne aktivnosti.

Posetite novogodišnje pozorišne predstave sa decom. Na kraju sedmice, ne bi trebalo da budete iskreni o svom ličnom životu sa slučajnim saputnicima: vaše reči mogu biti upotrebljene protiv vas.

RIBE: Ribe će ove sedmice, najverovatnije, želeti da se potpuno opuste. Možda ste umorni od poslova i briga poslednjih novogodišnjih dana i ovaj praznik doživljavate kao priliku da odspavate i budete lenji za svoje zadovoljstvo.

Ako niste opterećeni porodičnim brigama, onda slobodno sprovodite svoje planove. Nabavite zalihe novogodišnjih komedija, zanimljivih knjiga i ukusnih poslastica i samo se opustite. Ovo je pravo vreme da mirno preispitate svoj život.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!