SAVRŠENI – Četiri najbolja muža po horoskopu…

Nekad odgovore možete pronaći i u zvijezdama kako biste pronašli savršenog partnera.

Astrologija puno govori o osobinama, a otkriva i koji znakovi posebno uživaju u ulozi supruga:

BIK: Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu održati sretnom i voljenom. Uvijek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cijene. Uz njih ćete se uvijek osjećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Stalno će biti tu za vas i vodiće brigu o vama. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje.

RAK: Oni su porodični ljudi i vole da provode vrijeme sa svojom boljom polovinom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kada su u braku, beskrajno vole. Najviše vole iskazivati ljubav i provoditi vrijeme s partnerkom čineći je sretnom i voljenom. Ljubaznog su srca i učinili bi sve da njihova životna saputnica bude sretna.

LAV: Muškarac Lav je odan do srži i ima puno, čak i previše razumijevanja. Svojoj partnerki voli da se divi i da je obasipati pažnjom i ljubavi. Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj puno poklona, pripremajući joj raskošna iznenađenja i planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.

RIBA: Ovaj horoskopski znak voli da ugodi i usreći druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet. Učiniće sve da njihova supruga bude srena i voljena i da u njima vidi snagu i podršku. Voljenima vole biti uteha i rame za plakanje, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!