SAVJET STRUČNJAKA: “Nepopularan – ali efikasan način da ugodite MUŠKARCU”…

Mnoge žene na pogrešan način pokušavaju zadržati svog muškarca – budite mudrije, učinite to kako treba.

Ako želite svog muškarca oduševiti ili vezati za sebe više, nije neophodno da dubite na glavi i radite čudesa. U tom slučaju imamo savjet za vas.

Žena treba muškarcu ići niz dlaku. Šta to znači? To znači da treba njegovati njegov ego i krhkost.

Bez obzira koliko muškarac izgleda snažno, njemu je potrebna nježnost i brižnost žene. Dakle, ako želite da mu ugodite recite mu da je najbolji muškarac kojeg ste ikada imale.

Recite mu to u slučaju da želite da mu popravite dan ili raspoloženje. Recite mu to u slučaju da želite da mu podignete samopouzdanje kada vidite da nije sav svoj.

Ako ste od onih žena koje komentarišu druge muškarce u dobrom smislu ili poredite njega sa drugima, tako ga samo odbijate od sebe.

Takav psihološki pristup ne donosi ništa dobro. Tako mu samo dajete do znanja da ga ne cijenite, ne volite dovoljno i da biste ga lako zamijenili sa nekim drugim. Čak i ako želite da ostavite takav dojam, da li želite da ostanete bez njega?

Mnoge žene ovaj pristup smatraju zastarjelim i nepopularnim. Mnoge to posmatraju kao pretvaranje ili ulizivanje, ali to ne znači da je to pogrešan način.

Ako želite da ga zadržite, trebate mu ugoditi i uljepšati njegovo ponašanje – ako ne želite onda idite svojom teorijom.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!