“SANJALI ste da ste ga PREVARILI” – Evo šta vaša podsvjest pokušava da vam KAŽE…

Neko vas juri, vi padate, partner vas vara, ispadaju vam zubi.. Svi smo sanjali takve snove koji su nas naterali da se probudimo u panici – a onda shvatimo da je to bio samo san. Ali šta oni zapravo znače i zašto i dalje razmišljamo o njima nakon što se probudimo?

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

San: Partner vas je prevario – Tumačenje: Ako postoji neverstvo u vašoj prošlosti, bilo u ovoj ili prošloj vezi, ovo će se stalno pojavljivati u vašim snovima. Snovi nisu proročanstva, pa to svakako ne znači da vas partner vara, objašnjava Loevenberg.

Možda postoji nešto što vam oduzima previše vremena i pažnje, to može biti posao, prijatelji, izlasci.. nešto zbog čega se osećate prevarenim i zapostavljenim.

San: Prevarili ste partnera – Tumačenje: Ovo može biti jednako alarmantno, ali je isto tako simbolično. Najverovatnije postoji sumnja u lojalnost druge osobe ili sigurnost veze.

Izdaja se može desiti u više oblika, tako da ako osećate da vaš partner daje prednost nečemu ili nekom drugom pre vas, ili da nisu u potpunosti transparentni, vaša podsvest možda pokušava da obradi ono što se dešava. Snovi su prostor u kom možemo da se suočimo sa problemima sa kojima nismo voljni da se suočimo kada smo budni.

San: Vaš običan dan – Tumačenje: Uobičajeni san koji može biti iznenađujuće zbunjujući. „Dosadni“ događaji iz stvarnog života, kao što je normalan radni dan ili skupljanje dece iz škole.

Možda ste otišli na spavanje razmišljajući o svemu što morate da uradite sledećeg dana, možda ste kasnili da pokupite svoje dete i osećate krivicu zbog toga.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

San: Trudni ste – Tumačenje: Čak i ako ne pokušavate da imate decu, ovo je pozitivan san, jer reflektuje da nešto raste i razvija se u vama. To može biti bilo šta, od nove ideje do rada na unapređenju, i zapravo, mnoge žene to sanjaju kada rade na diplomiranju, ili čak kada su na ivici da započnu novu vezu.

San: Vratili ste se u školu, polažete test – Tumačenje: Obično je ovaj san povezan sa poslom. Ovaj san je uobičajen kada je na pomolu izazov u poslu.

Bilo da pokušavate da dobijete novog klijenta, vreme je za procenu, pokušavate da dobijete unapređenje – svaki put kada se osećate da morate da se dokazujete.

Izvor: 24sedam.rs, prneosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!