SANJALE STE VJENČANICU – Evo šta vam san ukazuje, ima različita ZNAČENJA…

Opšte značenje venčanice je predanost, ali kao i sve ostalo što vidimo u noćima ispunjenim snom – ovaj simbol ima različita značenja u zavisnosti od konteksta u kome se nalazi.

Prema sanovniku, ako udata žena sanja sebe u venčanici, to znači da se savršeno razume sa svojim partnerom. San ukazuje da će između supružnika zavladati predivna romantična atmosfera.

Ako slobodna žena sanja sebe u venčanici, sanovnik ukazuje da će uskoro upoznati svoju srodnu dušu i da će započeti romantičnu vezu. Takođe, venčanica u snovima može predviđati srećnu porodičnu budućnost.

Ukoliko u snu vidite venčanicu u izlogu, veruje se da ćete dobiti dragocen poklon, a san o prijateljici koja je obučena u belo znači da vam stižu dobre vesti.

San o uništenoj venčanici: Uništena venčanica može predstavljati duboke strahove koje možda osećate pokušavajući da se posvetite nekome. Može biti i predosećaj budućih događaja koji će sprečiti da se dogodi vaš savršen dan.

San u kome je venčanica premala: Kratka venčanica u snu znači da obraćate previše pažnje na to kako vas drugi vide. Uopšteno govoreći, uska haljina može ukazivati da se više nego što je potrebno fokusirate na izgled umesto na unutrašnju lepotu.

San o crnoj venčanici: San o crnoj venčanici je znak koji vas upozorava da razmislite o svojoj odluci i preuzmete odgovornost za posledice svakog izbora.

Više nego verovatno osećate pritisak u nekoj oblasti života, što može uticati na to koliko važnosti pridajete određenim odlukama – ali može i ukazivati na strah od nečeg konkretnog.

Crvena venčanica u snu: Sanjati crvenu venčanicu predstavlja negativne namere koje pokreću trajni izbor. Laganje, varanje ili zastrašivanje drugih da bi se nešto uradilo zauvek. Crvena venčanica može biti i znak da se osećate zaglavljeni prihvatajući negativnu situaciju.

Prenosi: 24Sedam/Espreso

error: Sadržaj je zaštićen !!