“SAMO da im februar što pre PROĐE” – Tri znaka horoskopa kojima kraj meseca donosi HAOS…

Za januar kažu da je najduži mesec u godini, međutim, pojedinim horoskopskim znakovima februar će se činiti kao večnost.

Neki od njih želeće da se što pre završi. Horoskop otkriva kojim znacima je ovaj mesec počeo turbulentno i na kojim poljima im tek donosi haos.

DJEVICA: Device su ovog meseca fokusirane na bezbroj obaveza. Imaće osećaj da su preopterećene, da neće moći da predahnu i to u jednom trenutku može da ih slomi.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Stres i tenzija dovešće do velikog umora, a negativnu energiju prenosiće na najbliže ljude. Obratite pažnju na posao, bićete skloni greškama, dok ćete na privatnom planu biti kao zapeta puška – spremni na konflikt u svakom trenutku. Izbegavajte donošenje važnih odluka i čuvajte se ishitrenih reakcija.

STRIJELAC: Strelci će biti fokusirani na posao, ali će se desiti događaji koji im se nimalo neće dopasti. Zbog toga lako mogu da uđu u sukob sa kolegama ili nadređenima, a mučiće ih i finansijska situacija.

Horoskop vas savetuje da maksimalno uštedite jer predviđa neplanirane troškove i hitne situacije. Ljubavno polje je takođe napeto, ali sve do 20. februara kada dolazi do boljitka.

LAV: Oni rođeni u znaku Lava biće prilično nervozni ovog meseca. Ukoliko im ne ide po planu, drugi bolje da se sklanjaju jer neće moći da obuzdaju bes.

Često ćete ulaziti u konflikte, a horoskop vas savetuje da dobro obratite pažnju na rečenice koje izgovarate u afektu. Izbegnite donošenje važnih i naglih odluka. Promene u ljubavi se ne naziru – tek početkom narednog meseca očekujte pomirenje sa voljenom osobom.

Piše: Luftika.

error: Sadržaj je zaštićen !!