“SAMO ako ih držite na ova 2 mjesta u KUĆI” – Orhideje će donijeti LJUBAV I SREĆU…

Svi već znamo da je za sreću u kući, bar po feng šui principima, najbitniji protok energije, a jedan od najefikasnijih načina osvežavanja energije, prema ovom verovanju – jeste unošenje svežih biljaka.

Orhideja, omiljeni cvet mnogih, takođe zauzima svoje mesto u ovom verovanju i ima jaku simboliku. Orhideja je već vekovima simbol lepote i gracioznosti, a sam pogled na bilo koju sortu ove biljke, dovoljan je da vam postane jasno i zašto je to tako.

Elegantna je i dolazi u različitim bojama i veličinama, a svom specifičnom cvetu, u nekim slučajevima i jedinstvenim šarama, duguje status jedne od omiljenih biljaka danas.

Kako bi orhideja cvetala neometano, potrebno je više truda, jer ona zaista zahteva posebnu negu. Prema feng šuiju, orhideju treba da držite ili kod ulaznih vrata ili u spavaćoj sobi, zavisno od toga koju energiju želite da podstaknete.

Krajnji levi ugao sobe, gledano sa ulaznih vrata, predstavlja ugao ljubavi, a ako želite da privučete poželjnog i finog partnera, orhideju treba da držite baš na tom mestu.

Kako biste privukli sreću, možete odabrati orhideju bilo koje boje. Važno je samo da vam se dopada. Uz to, potrebno je da je držite pored ulaznih vrata – tako da ona bude prvo što ćete ugledati kada uđete u kuću, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!