“RODITELJI rođeni u ovim znakovima od dece prave uspješne LJUDE”…

Stilovi roditeljstva su različiti, a ponekad odražavaju karakter oba roditelja. Međutim, postoje horoskopski parovi koji su prirodno skladni u roditeljstvu.

Najbolji roditelji se rađaju u ovim znakovima! Kada se radi o odgoju dece, mnogi se roditelji ne mogu složiti oko toga kako točno pristupiti određenim situacijama. Neki roditelji se prikazuju kao strogi i disciplinovani, dok drugi preferiraju da budu popustljiviji.

Postoje i oni roditelji koji smatraju da deca treba da imaju slobodu da sami donose odluke, dok drugi vole da budu malo više upleteni u njihove živote. Međutim, prema astrologiji, postoje četiri horoskopska para koji su najbolji u roditeljstvu.

Kod njih nema previše rasprave i nesuglasica oko načina odgoja dece. Oni su skladni u svojim odlukama i donose ih jednoglasno. Njihova deca rastu u lepom okruženju u kojem se uživa u roditeljstvu. U nastavku provjerite jeste li među njima.

– Škorpija i Vaga: Ovaj roditeljski par stvara najbolji primer svojoj deci. Tradicionalni su po pitanju važnih životnih vrednosti i brzo će se složiti da je najvažnije pokazati veliku ljubav, poštenje, razumevanje i odricanje.

Oni će se retko posvađati pred svojom decom, a u slučaju da im se to i omakne, organizovaće porodični razgovor u kojem će detetu pojasniti o čemu se radi.

Oni sebe ne ističu kao dominantne uloge u domu, nego pokušavaju da naprave timsku atmosferu u kojem svako dete može bez straha da gradi sebe. Iako Škorpije imaju čvršći stav od Vaga, ova kombinacija osobina čini odličan stav u kojemu je kompromis glavni porodični moto.

– Rak i Blizanci: U ulozi roditelja, Rak je ostvario svoj životni cilj. Rakovi su brižni i pažljivi roditelji. Možda malo glasniji i emotivniji, ali imaju sposobnost da se stave u kožu svog deteta i analiziraju svoja osećanja.

Blizanci su perfekcionisti koji teže porodičnom skladu, a istovremeno su čvrsti i pravični. Ova kombinacija je savršena za podizanje dece, jer im zajedno pokazuju da je porodica najbezbednije mesto na svetu.

Deca Rakovi i Blizanci će naučiti kako da kontrolišu svoje emocije, a ravnoteža u njihovom odnosu biće primer međusobnog poštovanja dece.

– Bik i Jarac: Bik je posvećen roditelj koji će se maksimalno posvetiti svom detetu. Ljudi rođeni pod ovim znakom ceo život rade da bi svojoj deci obezbedili sve što im je potrebno.

U ovom posvećenom roditeljstvu ponekad znaju da zanemare sebe. Zato su odlična kombinacija sa Jarcem, koji ume sebe da stavi na prvo mesto. Jarčevi su prilično tvrdoglavi, ali ubedljivi, pa će se roditelj Bik lako složiti sa partnerom Jarcem.

Jarac će pokrenuti vreme samostalnog roditeljstva jer veruje da roditelji moraju da napune baterije kako bi svojoj deci bili najbolja verzija sebe. Bik i Jarac se lako slažu oko svega, a deca to osete i razvijaju se u samopouzdane ljude.

– Strelac i Lav: Lavovi su jaki lideri koji uvek imaju potrebu da dominiraju. Ova osobina ne deluje dobro na druge ljude, a Strelac je jedan od retkih znakova koji znaju kako da se nose sa njima.

Pomažu jedno drugom da izvuku najbolje iz sebe i zato čine savršen roditeljski par. Decu će odgajati na nešto opušteniji način, a vrlo im je važno da ne sede kod kuće, nego da često organiziraju razne aktivnosti sa svojom decom.

Ovaj par klincima će usaditi radne navike, želju za uspehom i hrabrost da se upuste u razne životne situacije, iz kojih se može puno toga naučiti.

Piše: Srbija Danas.

error: Sadržaj je zaštićen !!