RETROGRADNI SATURN OD 23.OKTOBRA: “Lavove očekuje sretan PERIOD; Ribe vrijeme je da se OPUSTITE”…

Period Retrogradnog Saturna nam je sve bliži. On je moćna planeta, poznat je kao planeta discipline i karme, a njegovo retrogradno kretanje kreće 23. oktobra i imaće uticaj na svaki znak zodijaka. Šta to znači za vaš znak saznajte u nastavku.

OVAN: U periodu koji je pred nama duboko udahnite i izdrahnite dragi ovnovi. Pokušajte da se fokusirate na sebe, ovo je pravo vrijeme za to.

BIK: Dragi bikovi, u ovom periodu bićete na najvišem nivou vlastite vibracije iscjeljenja. Saturn će vas ohrabriti da budete puni samopouzdanja.

BLIZANAC: Period retrogradnog Saturna za vas će biti sjajan jer će vam otvoriti oči. Otvorite svoje srce ka svijetu, ali naučite da procjenjujete šta je dobro za vas.

RAK: U prethodnom periodu nije sve išlo onako kako ste željeli, ali nemojte da vas obeshrabri jer neće zauvijek vaš život biti takav. Retrogradni Sturn će donijeti stabilnost i energiju u vaš život.

LAV: Nove prilike su ispred vaših vrata, vrijeme je da ih zgrabite. Vjerujte u sebe i vidjećete kako će se stvari srediti same od sebe. U svakom slučaju, zvijezde su na vašoj strani šta god radili.

DJEVICA: Drage djevice, jako je važno da ostanete na zemlji i da ne odlepršate u neke maštarije, jer samo tako ćete doći do uspjeha na svim životnim poljima. Saturn vam donosi stabilnost u život.

VAGA: Predstojeći period Saturna na vas će imati najjači uticaj kada je komunikacija i povezivanje sa ljudima u pitanju. Provodićete vrijeme sa ljudima koji su vam slični.

ŠKORPIJA: Kako vrijeme prolazi, vraćate svoju snagu u potpunosti. Kada period retrogradnog Saturna prođe shvatićete da je on u vaš život donio stabilnost na svim životnim poljima i natjerao vas da pogledate u dubinu sebe.

STRIJELAC: Budite oprezni sa riječima, jer one u ovom periodu imaju veliku moć. Birajte riječnik kada komunicirate sa ljudima oko sebe. Ono što date, to će vam se vratiti.

JARAC: Poznati ste po svojoj pragmatičnosti, ponekad možda i previše, ali Saturn donosi neke promjene. Zvijezde vam poručuju da je pred vama dobar period u kojem ćete se osnažiti.

VODOLIJA: Vrijeme je da napokon viknete i da ljudi čuju vašu istinu, ono što imate za reći. Sve što ste dobili došlo je vašom zaslugom. Razmislite malo o tome.

RIBE: Napokon ste slobodni, vrijeme je da se opustite. Prevazići ćete sve blokade, a retrogradni Saturn će vas ohrabriti da duboko u sebi pronađete samopouzdanje i hrabrost da živite život onako kako vi želite.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!