“RASTUĆI Mjesec u Novembru ima ogroman UTICAJ” – Astrolozi savjetuju šta činiti, a šta NE…

Rastući mjesec je vrijeme aktivnosti, ali je važno da svoju energiju usmjerite u pravom smjeru kako ne biste pogriješili i sebi ne bi stvarali probleme.

Astrolozi su istakli šta trebate, a šta ne trebate raditi u ovoj fazi. Mjesec će u novembru rasti od 1. do 7. i od 25. do 30.

Najviše ograničenja padaće na period od 1. do 7. novembra, jer će retrogradni Mars biti najaktivniji u ovom trenutku. Biće važno da ne izazovete probleme i spontane promjene već da racionalno donosite odluke.

Na početku i na kraju mjeseca važno je češće koristiti afirmacije za novac, ljubav, uspjeh. Faza rasta od 1. do 7. novembra: U ovom periodu važno je da se oslobodite agresije.

Ni u kom slučaju ne treba pokazati ljutnju, osvetu i zavist. Ako uspijete da prevaziđete unutrašnje probleme, moći ćete da započnete novembar povoljno. 5. i 6. novembra ne trebate sjediti besposleni. Uradite što je više posla moguće jer će vam sve ići od ruke.

Faza rasta od 25. do 30. novembra: 26. i 27., rastući Mjesec će biti u znaku Jarca. Da biste poboljšali svoj život, moraćete zaštititi svoju reputaciju i naučiti cijeniti svoje vrijeme. Ovih dana će biti korisno dovršiti ono što je ranije započeto. Takođe možete planirati budućnost.

Najpovoljnijim danima se mogu smatrati 28. i 29 . U ovom trenutku, Mjesec će ponovo biti u Vodoliji, što je savršeno u kombinaciji sa fazom rasta. Biće ovo povoljni dani za kupovinu. 30. novembra ne trebate biti neaktivni.

Dok Mjesec raste u Ribama, bolje je da svoje vrijeme i energiju potrošite na posao i razvoj. Lijenost i apatija mogu dovesti do velikih problema, prenosi pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!