Pun Mjesec u Vagi 06. aprila – “Duhovni i emotivni preporod”…

Iako je Vaga glavna zvijezda ove lunacije, također će biti i puno planetarne aktivnosti u znaku Bika.

Energija Bika zasigurno će pokrenuti pitanja oko tema sigurnosti, stabilnosti, ulaganja i vlastite osobne vrijednosti i zbog toga preporučuje se da istražite svoje unutarnje osjećaje stabilnosti kako biste se poboljšali i uložili u ono što je uistinu vrijedno.

Pun Mjesec u Vagi, poznat kao “Ružičasti Mjesec”, događa se 6. travnja/aprila u 05:35h i orijentiran je na harmoniju i ravnotežu. Kao prvi proljetni puni Mjesec, sigurno će donijeti puno dobrih vibracija.

Budući da puni Mjesec završava kraj mjesečevog ciklusa, ovaj će događaj doći s puno zatvaranja i emocionalnog oslobađanja. Ali s krajem jedne faze dolazi početak druge. Čini se da će puni Ružičasti Mjesec biti jednako veseo kao što ime sugerira.

Oslobađamo se mračnih godišnjih doba provedenih u zatvorenom prostoru i vraćamo se većoj povezanosti s prirodom, a možda i jedni s drugima.

Postavljanje vaših namjera je obavezno za svaki puni Mjesec, ali postoji mnogo više što možete učiniti da izgradite svoju duhovnu vezu s punim Ružičastim Mjesecom.

Najvažnija stvar koju možete učiniti za vrijeme ovog punog Mjeseca je da ne zaboravite ostati uzemljeni. Da biste to učinili, provodite vrijeme na otvorenom i pažljivo njegujete svoje odnose.

Planirajte avanturu, idite na planinarenje ili obrišite prašinu s bicikla i idite na vožnju. Ako imate vrt, znajte da je ovo vrijeme kada mu je potrebna vaša pažnja.

S toliko kolektivne usredotočenosti na obnavljanje energije i dobre vibracije, ovaj ružičasti Mjesec je pogodno vrijeme za ponovno okupljanje sa svijetom prirode, dopuštanje energetskog resetiranja i gledanje kako ostalo sjeda na svoje mjesto.

Znak Vage utjelovljuje teme pravde i poštenja, o kojima nije najugodnije govoriti, ali su ključne za uspješna partnerstva.

Ovog punog Mjeseca postavite si sljedeća pitanja: U koja partnerstva ulažete i gdje je potrebno uspostaviti ravnotežu? Postoje li manja ulaganja koje je potrebno napraviti ili razgovora koji je potrebno voditi? Gdje trebate pronaći zajednički jezik — ili trebate li otići?

Vrijeme punog Mjeseca je vezano uz emocionalna oslobađanja i zatvaranje poglavlja pa ako postoji nešto u vašem životu što vam više ne služi, sada je vrijeme da to otpustite.

Ako je ikada postojao trenutak da uklonite ljude i navike iz svog života koji vas sputavaju, to bi bilo sada. Čak i ako ne možete pronaći ništa posebno vrijedno eliminacije, ovo vrijeme iskoristite za otpuštanje svih negativnih misli ili emocija koje vam uzrokuju stres.

Također, zapisivanje vaših manifestacija i namjera uvijek je dobra ideja, a posebno za vrijeme punog Mjeseca.

Za vrijeme punog Mjeseca zapalite svijeću i meditirajte o osjećaju lakoće i jasnoće koji dolazi s otpuštanjem. Pozovite svoje duhovne vodiče da očiste i pročiste vaše magnetsko polje kako bi se doveli u ravnotežu i sklad. Zamislite da se osjećate smireno i uravnoteženo.

Pun Mjesec ne bi trebao biti samo emocionalno oslobađanje – može biti i materijalno. Uklanjanje nereda jedan je od najboljih načina da se riješite suptilnog, emocionalnog nereda koji vas opterećuje. Iako je Vaga glavna zvijezda ove lunacije, također će biti i puno planetarne aktivnosti u znaku Bika.

Energija Bika zasigurno će pokrenuti pitanja oko tema sigurnosti, stabilnosti, ulaganja i vlastite osobne vrijednosti i zbog toga preporučuje se da istražite svoje unutarnje osjećaje stabilnosti kako biste se poboljšali i uložili u ono što je uistinu vrijedno.

Piše: ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić.

error: Sadržaj je zaštićen !!