PUN Mjesec u Jarcu od 13. JULA: “Muke za sve horoskopske znakove – evo šta da očekujete”…

Pun Mesec u Jarcu 13. jula 2022. godine osetiće svi znaci – ali najviše Jarčevi i Rakovi.

Osa genetike Jarac – Rak naglašena je i donosi duboki pogled u materijalnu, porodičnu i emotivnu sigurnost – kako piše astrolog Vesna Trajković.

Idealno je vreme da razmislite o ravnoteži između obaveza na poslu i važnog privatnog života.

Svakako je ovo mali test izdržljivosti i provere čvrstine kada vas objektivne ili subjektivne okolnosti uznemiravaju.

Idealan trenutak da sačuvate vreme za svoje potrebe uprkos jakoj ambiciji ka karijeri i uspehu. Zato je ova lunacija dobar trenutak da se očistite od nepotrebnog balasta i da izaberete kvalitetnije vreme, ljude i situacije.

Pokušajte da odbacite negativne obrasce uokovirene naslednim ograničenjima. U tome će vam pomoći Pluton jakim testom izdržljivosti, ali i potrebnoj transformaciji.

Dok će vam Neptun olakšati da zacelite rane iscelenja. Zato iskoristite ovaj pun Mesec u Jarcu napravite zaokret na ličnom planu potreba, želja i mogućnosti – ojačajte iznutra.

OVAN: Pun Mesec u Jarcu nije za vas napredak već vreme da razmislite gde želite da budete za šest meseci.

Potrebno je da odvojite vreme da razmislite o svom putu u karijeri na trenutnom poslu. Oni Ovnovi koji žele da promene posao ovo tačka starta da počnu da rade na tome – vaša karijera je vaša snaga.

BIK: Nemojte biti rob ličnih uverenja. Pun Mesec u vašem devetom polju izaziva promene na ličnom polju. Iako pratite globalne događaje vaše potrebe su promene u ličnoj prirodi. Upišite fakultet ako želite da napredujete. Vaša čvrstina je u edukaciji.

BLIZANCI: Sva pitanja koja niste rešavali odjednom su pala na vaša leđa ali i na glavu. Ovo je iscrpljujući period bolne transfomacije koja je neophodna da bi krenuli napred.

Zanemarite depresiju i borite se sa sopstvenim demonima kako bi pobedili strahove od budućnosti. Vaša jačina i snaga su u prihvatanju promena.

RAK: Vi ste se uplašili od buđenja koje vam donosi pun Mesec u Jarcu. Odnosi ljubavni, prijateljski ili porodični su veoma intezivni.

Zato je ovo dobar period da se oslobodite od iscrpljujućih odnosa koji vam troše životnu snagu i obnavljajuću energiju. Osnažite kroz porodicu ili partnera.

LAV: Pun Mesec u Jarcu podseća vas da ste zaslužili udobnost koju trenutno imate, ali je ne koristite. Postavite granice požrtvovanosti, jer vam niko neće reći hvala. Kvalitet i čvrstina ogleda se kroz vaš posao i odličnu saradnju sa poslovnim saradnicima.

DJEVICA: Kod vas je naglašena peta natalna kuća kreativnosti zabave i radosti. Međutim, pun Mesec u Jarcu donosi vam veliko pitanje na koje treba da odgovrite jasno i glasno.

Šta vas čini srećnim? Vreme je da saznate i pronađete odgovor kako da utkate sreću i zadovoljstvo u svoju svakodevnicu. Vaša snaga je u izboru da bzdete srećni.

VAGA: Ova lunacija u Jarcu osvetljava greške iz prošlosti, ali vam ne dozovoljava da se kajete i očajavate, već da ih popravite ili potpuno promenite. Odigrajte jednu okolnost bez upliva prošlosti. Snaga je u porodici.

ŠKORPIJA: Nemojte se iznenaditi ako pun Mesec u Jarcu osvetli tajnu koju ne možete metabolisati ili oprostiti. Vremm je idealno da se oslobodite toksičnih veza ili ljudi koji vas koče u radosti i sreći. Vaša jača volja i čvrstina je u boljoj komunikaciji.

STRIJELAC: Imate strahove od dobrog i opuštenog života. Zato će vam pun Mesec u Jarcu doneti uverenje da i kada se družite sa oskudicom nije kraj sveta i života.

Ovaj pun Mesec sprema velike promene u partnerskim i porodičnim odnosima.Način zarade i potrošnje jeste vaše klupko snage i sreće.

JARAC: Ovo je vaš novi početak, jer je pun Mesec u vašem znaku Jarca signal zaokreta. Završili ste sa jednim periodom na poslu i sada je vreme da krenete u nove izazove.

Otresite sve probleme iz prošlosti jer više nema potrebe da ih nosite na leđima.Jačina je u vama samo je ne uspavljujte.

VODOLIJA: Vaša podsvest je aktivna živa i uznemirena dobrim i lošim događajima. Zato pun Mesec u Jarcu donosi potrebno čišenje od prošlosti i sva ograničenja pretvara u prave i istinske vrednosti.

Budite spremni na povećanu osetljivost. Snaga uma i podsvesti je vaša najveća ćvrstina.

RIBE: Veovatno ste omiljeni u društvu, ali imate dovoljno negativnih osoba u svom okruženju. Zato pun Mesec u Jarcu donosi prekid veze sa osobama koje vas iskorištavaju. Bez prijatelja nema čvrstine za vaše poduhvate.

Piše: Objektiv.rs, prenosi: Espreso.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!