PRVI “dejt” sa ovim astro znacima može da bude “UZNEMIRAVAJUĆ” – Previše se oduševljavaju i guše PAŽNJOM…

Kada prvi put izlazite sa nekim, verovatno ste užasno nervozni. Sa leptirićima u stomaku i srcem na rukavu, upuštate se u istraživanje potencijalne romanse.

U takvom trenutku, susret sa osobom koja je previše oduševljena vama i koja vas guši pažnjom može biti pomalo uznemiravajuć, posebno ako je poznajete vrlo kratko ili je upoznajete po prvi put.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Dakle, danas ćemo pogledati znakove zodijaka koji će možda biti previše intenzivni na prvom sastanku.

Devica: Device se možda vezuju za svoj šarm i intelekt, ali količina spremanja koja prethodi njihovom prvom dejtu govori vam to koliko su entuzijastične po pitanju istog.

Ljudi rođeni u ovom znaku zodijaka ne vole da prepuštaju stvari sudbini, radije bi da besprekorno osmisle i isplaniraju sve, kako bi razvili savršenu romansu.

Jarac: Jarčevi imaju za cilj da udovolje, tako da možete očekivati da saznaju sve o tome šta volite i šta ne volite pre vašeg sastanka, kako bi bili potpuno spremni da vas obore sa nogu.

Možda prerano otvore svoja srca i ispričaju vam sve o svom životu, ali to može biti i osvežavajuće iskreno. Međutim, njihov entuzijazam može biti malo odbojan onima koji vole polako da se upoznaju sa svojim novim potencijalnim partnerpm.

Škorpija: Škorpije ne pokazuju svoje emocije tako lako i izuzetno su teške za čitanje. Međutim, kada je u pitanju prvi sastanak, možete očekivati da će biti intenzivni, strastveni partneri koji izgledaju 100 posto zaljubljeni u vas.

Njihova želja da istraže fizičku intimnost odmah na prvom sastanku može učiniti da se osećate kao da su previše entuzijastični za vaš ukus.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Blizanci: Iako Blizanci nisu baš privrženi partneri, oni će biti ti koji će poželeti da vas drže za ruku tokom celog sastanka.

Verovatno će vas nazvati prerano nakon dejta i reći vam da im već nedostajete. Međutim, ne treba mešati njihov entuzijazam sa očajem, jer su samo odlični u flertovanju.

Izvor: pinkvilla, prenosi: prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!