“PROSTE i nekulturne žene nikome nisu PRIVLAČNE” – Kako izgleda savršena žena u očima MUŠKARCA…

Uprkos činjenici da niko nije savršen, muškarci su otkrili nekoliko osobina koje, po njihovom mišljenju – treba imati savršena žena.

Iako je prilično nemoguće da jedna žena posjeduje sve navedene osobine, ako posjeduje bar više od pola – može se smatrati idealnom ženom.

Proste i nekulturne žene ni jednom muškarcu nisu privlačne i zaobilaze ih u širokom luku. U nastavku pročitajte koje su to osobine za koje muškarci smatraju da čine savršenu ženu.

– Ženstvenost: 90% muškaraca smatra da savršena žena treba da bude ženstvena. Vole žene koje znaju da se lijepo obuku i pokažu svoju ženstvenost.

Ne morate izgledati kao Angelina Jolie, ali nije na odmet da sa vremena na vrijeme obučete neku zavodljivu haljinicu kojom ćete sa lakoćom zavesti svog muškarca.

– Društvenost: Muškarci ne vole žene kojima moraju izvlačiti riječi iz usta, ali ne vole ni one koje ne zatvaraju usta i stalno nešto pričaju samo da ne bi ćutale. Oni vole žene sa kojima mogu da razgovaraju o raznim temama.

– Inteligencija: Iz nekog razloga neke žene misle da je psovanje moderno, a to je naročito zastupljeno kod mlađih žena. Muškarci ne samo da ne misle tako, već takve žene zaobilaze u širokom luku.

Za njih nema ništa ružnije nego čuti ženu da izgovara ružne riječi i psuje. Oni vole lijepo vaspitane i inteligentne žene koje se ne plaše pokazati svoju inteligenciju.

– Samostalnost: Iako mnogi muškarci vole preuzeti ulogu zaštitnika i brinuti se o svojoj ženi, oni ipak vole kada je njihova ljepša polovina samostalna i za se brinuti o sebi. Vole žene koje imaju ciljeve u životu i koje se ne ustručavaju da ih postignu.

– Dobra domaćica: Ni jedan muškarac ne bi volio da dodje kući i zatekne svoju ljepšu polovinu kako leži na kauču i gleda tv dok je kuća u teškom neredu. Svaki muškarac, bez izuzetka, voli kada je žena uredna i koja je dobra domaćica.

– Brižna: Muškarci vole kada ih žena razmazi i brine o njima. Stoga bi bilo dobro povremeno ga razmaziti malim iznenađenjima, doručkom u krevetu ili omiljenim jelom.

Takođe, potreban im je neko ko će u svakom trenutku znati gdje je ostavio novačanik ili ključeve jer ih muškarci stalno gube po kući.

– Nasmijana: Osmijeh je najljepši ukras na ženi, a nasmijana žena je ono što muškarci najviše vole da vide. Nasmijane žene i one koje imaju izražen smisao za humor – privlače muškarce kao magnetom.

error: Sadržaj je zaštićen !!