PROBUDITE “strast” svog muškarca kroz par RIJEČI – “Pet ženskih fraza koje bi svaki muškarac želio ČUTI”…

Da li ste znali da sa par rečenica možete pokrenuti čitavu lavinu emocija u vašem voljenom muškarcu?

Muškarci možda nisu emotivni kao žene, ali su itekako “strastveni”. Ako želite da probudite velike emocije u njemu najbolje je da igrate na kartu “strasti” – ovo su neke od glavnih ženskih fraza koje svaki muškarac želi čuti.

“Kad si blizu mene osjećam se lijepo i sigurno”: Muškarac želi biti zaštitnik svojoj ženi i želi da se ona tako osjeća.

Kada primjeti da je njegova draga prepuna strahova, anksioznosti i nepovjerenja on se osjeća kao da nije dovoljno dobar za nju – zato mu uvijek dajte potvrdu da se osjećate sigurno pored njega.

“Želim te”: dvije kratke riječi koje imaju veliku moć i uticaj. Iznenadite ga takvom porukom kada se vraća sa posla, ili mu to šapnite na uho prije spavanja. Zasigurno će probuditi veliki talas emocija u njemu.

“Bitno mi je tvoje mišljenje”: Muškarac želi biti bitan svojoj dragoj, želi joj pomoći i olakšati njen teret koliko god može. Dok je sasvim u redu i za ženu da bude snažna i samostalna, uvijek bi se trebala pomalo oslanjati na svog muškarca. Tako održava sjajnu povezanost sa njim – tako ostajete bliski.

“Ti si mi uvijek na prvom mjestu” : ko će vam drugi biti bitniji od vašeg partnera? Gradite cijeli svijet zajedno, gradite zajednički život i uspomene, gradite novu zajednicu, to je vaša srodna duša. – pokažite mu da tako i mislite.

“Hvala ti što si tako dobar muž/otac”: Ako imate djecu skupa uvijek je dobro da ga pohvalite u ulozi oca. Na taj način ga inspirišete da bude sve bolji i bolji.

Ako ne primjećujete sitnice koje čini za vas ili za vašu djecu on neće imati želju da se trudi i vrlo lako ćete zapasti u toksične odnose. Zapišite ove fraze negdje sa strane i isprobajte ih na svom muškarcu. Možda ćete se iznenaditi kad shvatite da ste sa par pravih riječi poboljšali odnos u vašoj vezi.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!