PRIČE muškaraca koji su prevarili svoje VOLJENE: “Kad izgubiš dobru ženu ostaje ti vječno KAJANJE”…

Danas donosimo priče muškaraca koji su prevarili svoje žene i šta je to zbog čega se najviše kaju.

Iz nekog razloga, opšte je shvaćeno da žene teže doživljavaju izdaju u ljubavi i teže se sa njom nose. Nakon “preljube” mnogo se teže odlučuju da oproste i puste nekog ponovo u svoje živote.

Da li će muškarac prevariti ženu ne zavisi puno od toga da li je ona dobra ili loša. To potvrđuju i priče sljedećih muškaraca.

-“Izgubio sam dobru ženu zbog jedne glupe greške i zbog toga ću se kajati do kraja života”.

-“Imao sam pored nje sve, ali sam se prepao da mi godine prolaze i da ne živim dovoljno zanimljivim životom. Zato sam otišao u klub i smuvao se sa prvom koju sam našao”.

“Nikada ništa gluplje u životu nisam učinio. Najtužnije od svega je što ta dobra žena sad misli da je bio problem u njoj, a ona je u potpunosti savršena”.

-“Muškarci su zaista površni. Jedna kratka suknja i jedan duboki dekolte im mogu pomutiti um i dozvoliti da unište vezu sa ženom koja je mogla biti sjajna. Tako je bilo i sa mnom.

“Nisam bio dovoljno čvrst da se oduprem iskušenjima pa sam izgubio suprugu i porodicu. Iako je to bilo prije 5 godina i dalje se osjećam kao najgluplji tip na svijetu”.

-“Najgluplja stvar je ostaviti jednu ženu zbog druge. U tom trenutku možda mislite da je druga bolja, ali kasnije se uvjerite da ste pogriješili. Vjerujte, doživio sam to!”.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!