“PREMA svim istraživanjima ONA ima najsavršenije tijelo na SVIJETU” – Ipak, žene joj ne mogu oprostiti što se UGOJILA…

Kada je pre par godina obavljeno istraživanje koja slavna ličnost ima “najsavršenije” telo, rezultat nikoga nije iznenadio. Laskavu titulu ponela je prelepa glumica i manekenka Kelly Brook – a u studiji su učestvovali i muškarci i žene.

Naime, na osnovu njihovih ličnih preferenci, naučnici su došli do “idealnih dimenzija” po kojima bi žensko telo trebalo da bude visoko 1,68 santimetara, a obimi g*udi, struka i kukova trebalo bi da su 99 x 63 x 91 santimetar, što se tačno podudara sa merama slavne glumice.

Međutim, uprkos tome što je naučno dokazano da ima “najsavršenije telo na svetu”, Bruk je nebrojeno puta bila žrtva podsmeha i negativnih komentara.

Primera radi, Brook, čije je pravo ime Kely En Parsons još 2017. godine objavila je fotografiju u bikiniju ispod koje su ljudi ostavljali više nego zlobne komentare nazivajući je “kitom” i optužujući je da se previše ugojila.

Glumica je “svojim hejterima” odgovorila na Tviteru uz reči: “Imam lepe i pametne ljude koji me prate na društvenim mrežama i sa kojima volim da razgovaram! Neću dopustiti da me negativnost nekolicine zaustavi u objavljivanju.”

Ona je takođe dodala da kada je bila najmršavija, proglasili su je modelom sa oblinama, što samo ukazuje koliko su izopačeni standardi u modnoj industriji.

Kely je, sa viškom ili bez, zaista prelepa, a energija i stav ne zavise od brojke na vagi. I premda ne možemo svi izgledati poput slavne glumice i biti “naučno savršene”, nema tačnog odgovora na to kako izgledaju “prave” žene – sve smo prave i sigurno možemo biti ispred kamere i na modnoj pisti samo ako to poželimo!

A kada je Kely u pitanju, ona danas ima 42 godinu i izgleda bolje nego ikad, a nedavno se udala za dugogodišnjeg partnera Džeremija Parsija. “Višak” ako se to uopšte i može tako nazvati ponosito nosi i daje pozitivan primer svim damama kako biti samouveren i voleti svoje obline.

Piše: Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!