“PRED Škorpijama dan za FLERTOVANJE; Ribama će sve ići od ruke; a šta bi Vagama bilo najbolje da urade danas”…

Nedelja je većini ljudi dan za druženje sa porodicom i prijateljima – a da li će tako biti? Evo šta zvezde predviđaju horoskopskim znacima?

OVAN: Najbolje ćete se osećati ako se okrenete ukućanima i provedete svoje slobodno vreme sa njima. Kontakt sa familijom, naročito mladima i decom donosi vam pozitivno raspoloženje i opuštenost. Pokušajte da negativne misli potisnete daleko od sebe.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

BIK: Dan je protkan pozitivnom energijom, vi ste u odličnom raspoloženju i spremni za pokret i inicijativu. Danas možete uraditi i neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali ili opterećivali razmišljanjima. Mogućnosti za interesantan susret.

BLIZANCI: Nemojte dozvoliti da vas obaveze ponesu i da na kraju ispadne da ste ceo dan proveli radeći. Ako trebate nešto da završite, dajte sebi rok do podneva, a ostalo vreme posvetite sebi. Sa prijateljima ili voljenom osobom provedite savršeno popodne.

RAK: Vaše su aktivnosti vezane za emotivnog partnera. Doduše, pronaći ćete malo vremena i za prijatelje, jer sa nekima od njih baš žudite da se vidite i ispričate. Bilo bi dobro kada biste i društvo i voljenu osobu uklopili i popodne proveli u zajedničkom izlasku.

LAV: Možda će biti potrebno više truda, ali ćete uspeti da ostvarite svoje zamisli. Želite da se susretnete sa nekim ljudima koje odavno niste videli, pa ćete se truditi da se uklopite i zarad toga preraspodeliti svoje slobodno vreme. Divni momenti sa prijateljima.

DJEVICA: Prvenstveno ćete se posvetiti porodici, bračnom ili emotivnom partneru. Moguće je da ćete napraviti i manje okupljanje u domu ili ćete zajednički otići na ručak u neki restoran. Odlični momenti ako želite da popravite komunikaciju sa nekim.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

VAGA: Ako je ikako moguće, potrudite se da dan provedete van kuće. Potrebno vam je da budete u pokretu, da budete aktivni, da se razmrdate i napunite energijom. Bilo bi dobro da nađete vreme za susret sa voljenom osobom, prijaćete jedno drugom.

ŠKORPIJA: Ovo bi mogao biti vaš dan za flertovanje, za društvo. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt, pa je vreme da se sa prijateljima zaputite u neke društvene aktivnosti. Sve danas uklapate lako, jer vas nosi talas pozitivne energije i zadovoljstva.

STRIJELAC: Neće vam baš biti pravo ako zbog drugih danas ne uspete da ostvarite svoje planove. Vi ste spremni da se posvetite ljudima koji su vam dragi, ali je moguće da oni neće moći da vam izađu u susret i da će u poslednjem momentu odložiti viđenje sa vama.

JARAC: Morate da odradite sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice. Trudićete se da to završite što pre i da se onda okrenete onome što je vama važno, a to je društvo prijatelja ili osobe koju volite. Dan je ispunjen pozitivnom energijom.

VODOLIJA: Odličan je momenat i da napravite plan za narednu nedelju ali i da se okrenete obavezama oko kuće koje ste malo pogurali u stranu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Doduše, nemojte baš ceo dan provesti u domu, odreagujte na poziv od strane prijatelja i isplanirajte malo vremena i za njih.

RIBE: Dan donosi veliku inicijativu i fenomenalno raspoloženje. Uspećete da uklopite sve, napravite dobar plan aktivnosti, pa ćete verovatno jedan deo dana provesti sa voljenom osobom – a stići i da se posvetite prijateljima i svom društvu.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!