PRAVI SRETNICI: “Jesen donosi blagostanje za ova tri znaka – imaće i NOVAC I LJUBAV”…

Jesen je pred vratima. Stigle su nam niže temperature i obilne kiše, a mnoge je već dočekao porast obaveza i novih zaduženja.

Nekima će to teško pasti, ali za ova će 3 znaka nadolazećih par meseci biće sjajni jer će im doneti ostvarenje mnogih želja:

ŠKORPIJA: Nadolazeća jesen doneće im olakšanje.

Primetiće da se nakupljeni problemi polako rešavaju, a da se oni osećaju zadovoljnije i spokojnije. Prestaće da se opterećuju sitnicama, a hrabrost i optimizam omogućiće im da dožive uspeh u svemu čega se prihvate.

Novembar samcima donosi priliku da se zaljube, dok će parovi učvrstiti vezu, a decembar je sjajan za nove poslovne poduhvate.

RIBE: Kada krajem oktobra Jupiter uđe u njihov znak, to će označiti razdoblje velike sreće. Sve do kraja godine očekuju ih sjajne okolnosti na poslovnom i finansijskom planu, dok će im novembar doneti ispunjenje u intimnom životu.

Ako nemaju nekog posebnog u svom životu, to će se promeniti. Ovo je izvrsno vreme za učenje, studiranje, sticanje novih veština, ali i za putovanja i nova iskustva.

JARAC: U zadnje vreme oni su iscrpili, ali na pomolu su promene. Iako će i dalje imati mnogo obaveza, bolje će se s time nositi. Kraj oktobra donosi im olakšanje i priliku da promene ono čime nisu zadovoljni.

Mnogi će osetiti da je vreme za idući korak u karijeri ili obrazovanju. Osećaće se bolje i s više optimizma će planirati budućnost, a u decembru ih očekuje finansijska dobit ili nova ljubav, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!