“PRAVI muškarci postoje – ali ih nije lako NAĆI” – Sedam znakova muškarca koji je dobar materijal za BRAK…

Ako se budete vodili zdravim razumom umjesto srcem, neće vam biti teško da prepoznate pravog muškarca u gomili drugih muškaraca. Mnogi će reći da pravi muškarci ne postoje, ali varaju se.

Pravi muškarci svakako postoje, samo ih nije lako naći. Nije dovoljno da je muškarac dobro obrazovan i da je bogat da bi bio dobra prilika za brak, potrebno je mnogo više od toga.

Potrebno je da muškarac posjeduje bar polovinu od osobina koje ćemo nabrojati u nastavku kako bi se mogao nazvato pravim muškarcem.

-Da ima smisla za humor; Jako je važno imati pored sebe mškarca koji vas može nasmijati jer na taj način možete biti sigurni da ćete pored sebe imati nekoga ko će unijeti malo radosti i smijeha u vaš život kada dođu tužni dani.

-Da čita; Muškarac koji voli da čiti radi na sebi i razvija se kako duhovno tako i intelektualno. Čitanje nam pomaže da razvijamo svoju maštu, bogatimo svoj vokabular i razvijamo govor.

-Koji umjereno sanjari; Za muškarca je jako važno da je sposoban umjereno da mašta i sanjari. Ne treba vam muškarac koji živi u nekom svom svijetu snova iz koga je teško vratiti se u stvarnost.

-Da se dobro slaže sa ljudima; Jako je važano da je muškarac u stanju izgraditi čvrste veze kako sa svojom porodicom tako i sa prijateljima. Tako ćete biti sigurni da će i sa vama graditi jaku i smislenu vezu.

Prije nego što odlučite da se udate za nekog muškarca obratite pažnju kako se ponaša prema majci jer bi se tako mogao ponašati i prema vama u budućnosti.

-Da je oprezan sa novcem; Potreban vam je muškarac koji zna kako da upravlja sa novcem, a ne rasipnik koji samo gleda gdje će ga potrošiti. Pravi muškarac zna kako zaraditi novac, ali i kako ga pametno potrošiti.

-Koji nema problema sa porocima; Ne treba vam muškarac koji svaku veče provodi u kafani i koji tamo ostavlja svoju platu. U redu je da muškarac izađe sa vremena na vrijeme sa svojim prijateljima, ali ne i da svaku veče visi u kafani.

-Treba vam vjeran muškarac; Pravi muškarac cijeni vjernost i nikada neće doći u iskušenje da prevari svoju partnerku. Njemu ste vi i vaša ljubav uvijek na prvom mjestu.

error: Sadržaj je zaštićen !!