Pravednija buduća stipendija na Globalnom sveučilištu Hull za indijske studente 2023. godine…

Sveučilište Hull otvorilo je svoja vrata indijskim studentima raspisivanjem natječaja za upis na dodiplomske programe. Kao dio ove inicijative, sveučilište uvodi Globalnu stipendiju Fairer Future 2023 posebno za indijske studente. Stipendija pruža izvrsnu priliku indijskim studentima da pohađaju redoviti dodiplomski studij na sveučilištu, budući da pokriva 50 posto školarine za cijelo trogodišnje trajanje programa. Stipendija je dostupna indijskim studentima koji započinju studij u rujnu 2023. Ovaj velikodušni program stipendiranja ima za cilj podržati i osnažiti indijske studente na njihovom akademskom putu na Sveučilištu Hull.

Ponuđeni predmeti:

Globalne stipendije Fairer Future Global Scholarships koje nudi Sveučilište u Hullu predstavljaju prekrasnu priliku za međunarodne studente dodiplomskih studija u različitim akademskim disciplinama. S ukupno 17 dostupnih stipendija, studenti iz cijelog svijeta mogu se prijaviti za ove stipendije. Stipendije pokrivaju širok raspon predmeta, uključujući ali ne ograničavajući se na poslovno upravljanje, pravo, informatiku i strojarstvo. Ove stipendije osmišljene su za podršku i poticanje međunarodnih studenata u nastavku preddiplomskog studija na Sveučilištu u Hullu, bez obzira na odabrano polje studija.

Kriterij prihvatljivosti:

Kako bi se kvalificirali prijaviti za ovu stipendiju, zainteresirani studenti moraju ispunjavati sljedeće kriterije:

-Bez prethodne diplome iz Ujedinjenog Kraljevstva: Kandidati nisu trebali prethodno studirati za diplomu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

-Bez državnog ili komercijalnog sponzorstva: Studenti ne bi trebali primati financijsko sponzorstvo od vladinog ili komercijalnog sponzorskog tijela.

-Klasifikacija međunarodnih studenata: Kandidati moraju biti klasificirani kao međunarodni studenti u svrhu plaćanja školarine.

-Ispunjavanjem ovih kriterija studenti mogu nastaviti s prijavom za priliku za stipendiju koju nudi Sveučilište u Hullu.

Zahtjevi za prijavu:

Da bi bili uzeti u obzir za stipendiju Fairer Future Global na Sveučilištu Hull, zainteresirani kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

-Prijava za program koji ispunjava uvjete: Kandidati su se trebali prijaviti za program koji ispunjava uvjete za stipendiju i dobiti ponudu za upis od sveučilišta.

-Podnošenje obrasca za prijavu na stipendiju: Zainteresirani studenti moraju ispuniti i predati obrazac za prijavu za Fairer Future Global Scholarship koji dostavlja Sveučilište Hull.

-Podnošenje preporuke: Presudni korak u procesu odabira stipendije je podnošenje preporuke. Zainteresirani studenti moraju se pobrinuti za pismo preporuke od nastavnika ili savjetnika u njihovoj srednjoj školi kao podršku njihovoj prijavi za stipendiju.

-Ispunjavanjem ovih uvjeta kandidati mogu povećati svoje šanse da budu razmatrani za Globalnu stipendiju Fairer Future na Sveučilištu Hull.

Kako se prijaviti:

Zainteresirani kandidati mogu pristupiti službenoj poveznici za prijavu za Fairer Future Global Scholarship na Sveučilištu Hull na hull.ac.uk/choose-hull/study-at-hull/money/awards/fairer-future-global-scholarship. Ova namjenska web stranica pruža sve potrebne informacije i pojedinosti o procesu prijave, uvjetima i rokovima za stipendiju. Posjetom ove poveznice kandidati mogu započeti postupak prijave i napraviti prvi korak prema osiguravanju ove vrijedne prilike za stipendiju.

Rok za prijavu:

Zainteresirani studenti imaju vremena do 31. svibnja prijaviti se za stipendiju.

Primijeni sada

error: Sadržaj je zaštićen !!