“PRAVE DAME znaju nositi modne DODATKE” – Deset aksesoara koji govore da ste “MOĆNA ŽENA”…

Prave dame znaju dodati modne dodatke na sve autfite koje nose tako da izgledaju lijepo i moćno.

Aksesoari mogu da doprinesu svakom autfitu ili da ga unište u potpunosti.

Oni takođe mogu da vam dodaju godine, ali ako odaberete dobre aksesoare zapravo je moguće da vratite vrijeme unazad i uz pomoć aksesoara izgledate čak do pet godina mlađe.

Donosimo vam neke odlične modne trikove koje definitivno trebate isprobati što prije:

Umjesto dva nakita koji se podudaraju, birajte samo jedan efektan komad: Nakit koji dolazi u kompletu kao što su privjesak i narukvica ili lančić i minđuše ne bi trebalo da se nose zajedno.

Najbolje je da jedan komad nakita bude u fokusu, a oko njega bazirajte svoje ostale komade. I da, suprotno popularnom vjerovanju, potpuno je u redu da istovremeno nosite srebro i zlato.

Umjesto glomaznih cipela, radije birajte svedene salonke: One su ženstvene i vizuelno će vam izdužiti noge.

Umjesto dosadne crne, pokušajte da obučete monohromatske boje: Jednobojni izgled može biti sjajan odabir u bilo kom uzrastu, ali ako se iskombinuje na pravi način. Koristite drugačije teksture da biste vašu jednobojnu kombinaciju učinili zanimljivom.

Umjesto velikog, glomaznog kaputa, birajte jaknu koja ima uzražen oblik i prati vaš oblik tijela: Svako ko živi na prostorima gdje se vrijeme mijenja mora da ima jaknu. Važno je da birate jaknu koja ističe vašu građu – struk i obline.

Birajte trendi naočale za sunce: Avijatičarke naočale su odličan izbor i izgledaju nevjerovatno dobro na svom obliku lica.

Pažljivo birajte zimski šal: Umjesto da birate dosadne boje, odlučite se za nešto smjelije i izaberite šal u nekoj efektnoj boji. Tokom zimskih dana jarke boje će da istaknu vaš ten.

Umjesto “golog zgloba”, radije odaberite lijep detalj – recimo sat: Satovi su odlična opcija jer su oni komad sa stilom. Možete da ga nosite i uz nekoliko suptilnih narukvica.

Pažljivo odaberite brushalter: Ponekad je važnije ono što nosite ispod odjeće, nego odjeća. Ako vam je brushalter pogrešne veličine, možete izgledati nezgrapno. Zato se mjerite prilikom svake kupovine.

Torbe, cipele i naočale za sunce su jako važni detalji: Birajte smeđe nijanse. Obratite pažnju na veličinu. Nema potrebe da nosite previše veliku i glomaznu torbu. Dobar izbor su torbe sa malim resama ili metalnim detaljima.

Umjesto roze, birajte jako crveni ili koralno crveni karmin: To je jedan od najlakših načina kako da izgledate mlađe. Crvena ili koralna boja će vašem licu dati dašak osvježenja i odmah ćete izgledate mlađe i vedrije najmanje pet godina.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!