“PRAVA žena živi svoj život i sluša samo SEBE” – Razlikuju se od drugih po sedam principa kojih se pridržava…

Biti žena u pravom smislu te riječi ne znači imati određeno zanimanje, godine, dobru figuru ili lijepo lice. Biti žena u pravom smislu te riječi znači pridržavati se određenih principa – imati svoje mišljenje i braniti svoje stavove.

– Prava žena voli sebe; Ona voli sebe, sigurna je u sebe i talente koje posjeduje. Ona je jaka i vješto koristi svoju snagu i vještine kako bi postigla ono što želi.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

– Prava žena sluša samo sebe i svoje želje; Ona tačno zna šta želi, slijedi svoje snove i svoje želje i ne dozvoljava nikome da joj nameće bilo šta.

– Prava žena je inspiracija za svog muškarca; Ona nikada ne pristaje da bude sa bilo kim. Ona će biti samo sa muškarcem koji je dostojan njene ljubavi i kome će biti inspiracija.

– Ona nikoga ne moli; Živi svoj život onako kako ona smatra da treba, a ne onako kako drugi očekuju od nje.

– Prava žena brani svoje granice; Ona zna kako odbraniti svoje principe, zna kako iznijeti svoje mišljenje i reći “ne” kada treba. Takvom ženom se ne može manipulisati.

– Prava žena vodi računa o svom emocionalnom stanju; Ona ne skriva svoje emocije i slobodno ih pokazuje. Plače kada joj se plače i smije se kada joj se smije. Zna da se raduje od srca i ne pretvara se ni pred kim. Ne boji se osuda ili negativnih kritika drugih.

– Prava žena zna kako čuvati sebe; Prava žena ne miruje. Ona se razvija, radi na sebi i uvijek teži ka višem. Ona to ne radi zbog drugih već zbog sebe. Ona voli sebe i brine o sebi te ne dozvoljava nikome da je napada i loše se ponaša prema njoj.

infpult.

error: Sadržaj je zaštićen !!