POZNATI astrolog OTKRIVA najsretnije datume za vjenčanje u 2023. godini…

Za one kojim je bitna svaka sitnica – ideja o planiranju venčanja na srećan datum može rješiti teskobu povezanu s sujevjerjem.

Zato – jedna briga manje za one koji planiraju vjenčanje u 2023. godini, jer slavni astrolog Inbaal Honigman otkriva nekoliko srećnih datuma za sklapanje braka.

Prvi sretan datum u 2023. godini je 05. februar: Ovaj datum simbolizuje mir i spokoj, zahvaljujući punom mjesecu koji će se tada dogoditi.

Budući da je 05. februar vrlo blizu Dana zaljubljenih, ako se odlučite za ovaj datum možete ga savršeno uskladiti s medenim mjesecom.

Ako zimsko vjenčanje ipak nije vaša želja, drugi sretan datum u 2023. godini je 17. jul i idealan je izbor ako ne volite ništa više od ideje o stvaranju porodičnog doma s puno djece.

Razlog za to je što će mladi mjesec u znaku Raka biti u punom zamahu na ovaj datum.

Za jesenje tipove, treći sretan datum u 2023. godini je 14. oktobar: Datum pun harmonije jer njime vladaju sunce i mesec u znaku vage.

Dodatni bonus ovog datuma je da se tada događa i rijetka prstenasta pomrčina – što dan vašeg vjenčanja može učiniti još čarobnijim.

krstarica

error: Sadržaj je zaštićen !!