Poziv za prijave: Stipendije za doktorske studije – ekonomija 2023.-2024., Sveučilište u Barceloni, Španjolska…

Rok za prijavu: 31. ožujka 2023.

Nudimo dvije doktorske stipendije za 3 godine (s mogućim produljenjem za još jednu godinu), počevši od akademske godine 2023.-2024. Tražimo studente koji namjeravaju upisati doktorski studij ekonomije (Sveučilište u Barceloni). Kandidati moraju završiti magisterij iz ekonomije do ljeta 2023. i prijaviti se na doktorski studij ekonomije na Sveučilištu u Barceloni (http://www.ub.edu/school-economics/phd-in-economics/).

Uspješni kandidat razvijat će svoje istraživanje pod nadzorom istraživača koji pripadaju istraživačkim programima IEB-a (vidi područja interesa na www.ieb.ub.edu). Uspješni pristupnik obavljat će nastavu primijenjene ekonomije na preddiplomskom studiju u okviru Odsjeka za ekonomiju (smjer Javno gospodarstvo) Ekonomskog fakulteta (UB).

Godišnji bruto iznos stipendije je 17.220 € (Plaća dolazi s punim naknadama socijalnog osiguranja). Stipendije također pokrivaju školarinu za doktorski studij i potpore za putovanja za konferencije.

Stipendije financira Barcelonski institut za ekonomiju (IEB).

Razmatrat će se samo potpune prijave. Kandidati moraju:

  1. Prijavite se na doktorski studij ekonomije (pogledajte uvjete i dokumentaciju: http://www.ub.edu/school-economics/phd-in-economics/). Rok: 31. ožujka 2023.
  2. Pošaljite izjavu o svrsi na ieb.calls@ub.edu navodeći u naslovu poruke ‘Doktorske stipendije – ekonomija’ prije 31. ožujka 2023.

Izvor / Više informacija: Službena stranica OVDJE.

error: Sadržaj je zaštićen !!