Potpredsjednik SBB-a Kalesija i još dvadeset članova i simpatizera stranke pristupili Demokratskoj fronti Željka Komšića…

Sastanku su prisustvovali Zlatan Begić – predsjednik Kantonalnog odbora Demokratske fronte Tuzlanskog kantona i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine; Dajana Čolić – ministrica zdravstva u Vladi TK; Žarko Vujović – predsjednik Skupštine TK; Mahir Mešalić – zastupnik u Skupštini Tuzlasnkog Kantona kao i drugi istaknuti članovi Demokratske fronte sa područja Tuzlanskog Kantona.

Potpredsjednik SBB-a Kalesija Semir Musić, predsjednik Foruma mladih ove stranke Emir Alić, nekadašnji vijećnik Armin Hodžić i još dvadesetak članova izvršnog odbora te simpatizera jučer je pristupilo DF Željko Komšić u Kalesiji.

– “Iako smo 2020. godine napravili najbolji rezultat SBB-a u Kalesiji to se iz centrale nije cijenilo i naši kandidati nisu dobili adekvatnu priliku za predstojeće izbore”.

“Osim toga kantonalna organizacija SBB-a je već godinama u rasulu, postavljaju se povjerenici i u takvoj atmosferi je postalo besmisleno raditi i djelovati”.

“S druge strane Demokratska fronta TK je za kratko vrijeme od ulaska u vlast pokazao da je stranka u kojoj ljudi drže do obećanja što sam kao prosvjetni radnik osjetio na plaći”.

“Oni puno više rade nego što se vidi u medijima, kazao je za medije Armin Hodžić nekadašnji vijećnik i nosilac svih aktivnosti u SBB-u Kalesija”.

SB

error: Sadržaj je zaštićen !!