“POSTOJI poseban zagrljaj kojim on pokazuje da želi NEŠTO VIŠE” – Tri tipa muških ZAGRLJAJA…

Kada naučite čitati neverbalnu komunikaciju, uvijek ćete znati šta drugi ljudi misle o vama i šta žele.

Možete reći da li je muškarac ozbiljan ili ste mu više prijatelj po vrsti zagrljaja koji vam daje. Stručnjaci za govor tijela čak kažu da ne postoji bolji način da saznate što više o njegovom odnosu s vama.

Kako čitati između redova muškog zagrljaja? Različite vrste zagrljaja služe kao mjera ljudskih emocija. Na primjer, slab, nepotpun zagrljaj može ukazivati na to da je osoba koja vas ovako grli s vama samo iz obaveze ili samo traži zabavu.

Naravno, takođe je važno razlikovati strastveni zagrljaj od zagrljaja “mi smo samo prijatelji”. Postoje 3 osnovne vrste zagrljaja, od kojih svaki govori nešto drugačije o njegovim osjećajima prema vama:

-Prijateljski zagrljaj: Ovaj tip zagrljaja obično je nešto duži od običnog zagrljaja dobrodošlice između prijatelja, ali je i dalje varijanta “mi smo samo prijatelji”.

Brzi poljubac u obraz može biti dio ovog zagrljaja. Ovu vrstu zagrljaja daju i prijatelji kada pokušavaju da utješe drugog.

-Zagrljaj “nešto više”: Kada se vaša grudi dodiruju u zagrljaju, to se smatra zagrljajem “od srca do srca”. Ovo je 100% znak da nije u pitanju samo obično prijateljstvo.

-Zagrljaj intimnosti: Bilo da ste u vezi ili ne, ako imate kontakt u donjem dijelu tijela, onda ste već postali intimni, ili ćete uskoro. Zagrljaji s leđa imaju isto značenje. Muškarac koji grli ženu s leđa pokazuje da jedva čeka da bude sam sa njom.

Duži i čvršći zagrljaji signaliziraju intenzivne osjećaje, a kada vas ovako grli u javnosti, to je jasan znak da mu je mnogo stalo do vas – da ste mu najvažnija osoba, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!