“POSLUŠALA sam savjet psihologa kako OSVOJITI muškarca” – Za tri dana je bio MOJ…

Denis Baigužin je psiholog i terapuet za ljubavne parove koji je osmislio trening za osvajanje osobe koja vam se sviđa.

Prateći njegove savjete jedna žena je podjelila svoje iskustvo tvrdeći da su njegovi savjeti upalili i da je osvojila svog muškarca. Evo kakve on savjete dijeli svojim čitaocima. Kako odabrati dostojnog muškarca i natjerati ga da se zaljubi u vas?

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Kako ukrotiti najsofisticiranijeg muškarca? Šta možete učiniti da se zauvijek sjeća vremena provedenog s vama?

“Lov” na muškarce može se usporediti s ribolovom. Prvo, morate “loviti” na pravim mjestima. I drugo, morate loviti “ispravnim” mamcem. A ako ribar, odnosno žena, voli jagode s vrhnjem, to ne znači da i riba voli jagode i da će se upecati na njen mamac.

Zato je važno da saznate šta vaša simpatija voli. Prema psiholozima, u takvom “lovu” ni u kom slučaju ne treba pribjegavati previše direktnim metodama zavođenja kao na primjer, da ga besramno dodirujete, oblizujete usne dok priča ili slično; to će možda ostaviti utisak da ste previše laka žena.

Nema ništa loše u tome da žena preuzme inicijativu da zavede muškarca ali naravno mora pronaći najbolji način da to uradi. Istina je, neke muškarce takve žene plaše, ali razgovaramo o hrabrim i avanturističkim muškarcima, i kako njih osvojiti.

Prema istraživanju psihologa sa Univerziteta u Edinburghu, 95% momaka nema ništa protiv djevojke koja preuzme inicijativu kod zavođenja, a oko 70% otvoreno čeka prvi korak žene.

Zato kad se bacite u osvajanje osobe koja vam se dopada prvo dobro opipajte teren. Potrudite se da saznate kakav je, šta voli… šta voli vidjeti na ženi i radite sve to što voli. Tako ćete pridobiti njegovu pažnju.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ako ste počeli izlaziti sa njim pokažite stranu “savršene supruge”. Hranite ga njegovim omiljenim doručkom svako jutro, poklonite mu nešto što voli. Muškarci se lako naviknu na udobnost u vezi i ne žele je izgubiti.

Na kraju, upamtite 3 stvari bitne za zdravu vezu: Dobra hrana, zadovoljstvo u krevetu i čistu posteljinu. Vješto baratajući tim stvarima lako je čovjeka “uvući” u porodicu i zadržati ga tamo dugo.

Žena bi trebala zapamtiti: Ako želite zavesti bogatog muškarca, iskreno mu se divite. Radujte se proizvodima koje je donio kući, radujte se njegovim dostignućima, čak i onim bezazlenima. I naučite svoju djecu da se dive svom ocu – tako će biti bolji otac.

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!