“POSLEDNJI retrogradni Merkur u godini stiže 22. decembra” – Evo koja 3 znaka će osetiti najjači UDAR…

Astrolozi najavljuju poslednji retrogradni Merkur u 2022. godini za 22. decembar. Na koji horoskopski znak će najviše uticati?

Već od 12. decembra, pripremite se na ulazak Merkura u retrogradnu senku. Posebno je specifično to što će biti u periodu Jarca, kojim upravlja strogi Saturn. Evo kojem horoskopskom znaku stiže nagrada, a kojem kazna.

ŠKORPIJA: Spremite se na ozbiljne konfrontacije. Mogući su sukobi sa starim, dobro poznatim neprijateljima, ali i sa najbližima – čak će i ljubavni partneri možda zaratiti.

Ne dozvolite da vam vladalac Pluton zamagli vidik, iskoristite period retrogradnog Merkura da se konačno udaljite od ljudi uz koje se više ne osećate dobro.

BLIZANCI: Nije vam lako da plovite talasima koje će uzburkati vaša planeta, tim pre što morate da odgovorite na brojne zahteve u periodu koji je pred nama. Od vas se očekuje da budete veseli, raspoloženi i spremni da svima pomognete, a vas će zahvatiti setno raspoloženje.

Prve želje da se povučete i posvetite malo i sebi osetićete već 6. decembra kad Merkur uđe u znak Jarca, kao i na dan punog Meseca. Najteži dan retrogradnog Merkura za vas je 29. decembra.

JARAC: Vama je čitav decembar uspešan, naročito kad se Merkur i Venera poravnaju s vašim Suncem početkom meseca.

Niko neće biti tako ponosan, tako svestan svojih kvaliteta kao vi, a upravo ovo samopouzdanje će vam dati novu snagu da preživite i retrogradni Merkur. Po tome ćete biti najuspešniji znak u ovom izazovnom tranzitu.

Najvažnije je da ne dozvolite sebi da se vratite nekim starim, lošim navikama. I, još jedno upozorenje – ako vam se javi stara ljubav, upitajte sebe iskreno – da li ona ima išta novo da vam kaže?

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!