PORUKA ZA SVE ‘LJUBAVNICE’: “Ne traži mir u tuđoj nevolji i ne gradi sreću na tuđoj nesreći”…

Ako muškarac ostavi svoju ženu zbog ljubavnice, da li će on naći sreću pored druge žene? U prošlosti su stvari bile mnogo drugačije. Čuvao se obraz i živjelo se po savjesti i pravdi.

Ako bi muškarac odlučio da ostavi ženu ili da je vara, to bi se jako brzo pročulo i jako loše bi se odrazilo na njegov ugled. Ako bi žena prevarila svog muža, cijeli život bi nosila etiketu lake žene i preljubnice.

Danas su stvari mnogo drugačije i mnogo je žena koje pristaju da budu ljubavnice oženjenim muškarcima. Njih nije briga šta drugi misle i govore i nije ih briga kakve im etikete pripisuju. Njima je samo važno da je njima dobro.

Mnoge vjeruju da time što imaju oženjenog ljubavnika ne čine ništa loše. Smatraju da nisu one krive što je muškarac odlučio da vara svoju suprugu sa njom.

Ono što zaboravljaju je da se sa karmom ne treba zezati i da će im se sve ono što čine sada, vratiti kad tad duplo. U redu je boriti se za svoju sreću, ali ne treba to činiti na štetu drugih.

Ako gradite svoju sreću na tuđoj nesreći ni sami nikada nećete biti srećni. Danas su se životne vrijednosti poremetile do te mjere da ljude više nije briga ni za šta osim za sebe i svoje dobro.

Nije ih briga ako svojim postupcima povrijede nekoga i ako njihovi postupci uzrokuju nečiju nesreću. Mnogi muškarci varaju voljenu osobu i nastavljaju živjeti u miru kao da se ništa nije desilo.

Žive bez imalo griže savjesti. Mnoge se žene trude zadržati svog oženjenog ljubavnika pored sebe na sve moguće načine i ne biraju sredstva kako to da urade.

Postoji jedna jako zanimljiva izjava poznatog pjesnika Rasula Gamzatova koja bi mogla biti poruka svim onim ženama koje su u vezi sa oženjenim muškarcem.

-“Ne tražite smisao života u neprijateljstvu, koliko god strasti burno ključale. Ne tražite mir u tuđoj nevolji i ne gradite sreću na tuđoj nesreći”…

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!