PORUKA Sare Džesike Parker o starenju – uticaće na vašu perspektivu LJEPOTE: “Ne vidim smisao pokušaja da ne prihvatim prolaznost VREMENA”…

Sara Džesika Parker(Sarah Jessica Parker) ima 57 godina i oseća se sjajno u šestoj deceniji. Glumica ističe da vodi računa o svom izgledu, ali ne pokušava da obriše tragove vremena s lica.

“Ne razmišljam baš o svojim godinama, ne vidim to kao nešto o čemu treba da brinem“ – rekla je, a potom se našalila: “Pa, ne znam da li je to poricanje ili jednostavno ne želim da se suočim sa stvarnošću”, rekla je čuvena Keri i dodala:

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

-“Ne vidim smisao da pokušavam da zaustavim vreme. Naravno, s vremena na vreme brinem o svom izgledu i želim da izgledam reprezentativno kada god to mogu. Ali u svakom slučaju, zaista ne mogu da se bavim time šta ljudi misle o mom izgledu” – rekla je Sara i dodala da više voli da razmišlja i brine o stvarima koje može da kontroliše, kao što je odeća koju nosi.

-“Kako se osećam kada nosim haljinu? To je ono što je važno” – rekla je ona. “Oblačim se tako da se osećam dobro i nadam se da je to zanimljivo i ljudima”, kaže glumica koja ne krije da se oseća drugačije nego nekada.

-“Ne mogu da kažem da se osećam bolje u svom telu, nekada sam mogla da provedem dva sata na setu, a kolena i stopala me ne bi boleli“, rekla je Sara i naglasila da se oseća bolje u glavi. “Ali u mojoj glavi, apsolutno se osećam 100 posto bolje.

Vremenom akumulirate svo skustvo, znanje i informacije, pravite greške i učite. Što više naučite, bolje znate kako da reagujete i nosite se sa izazovima, problemima ili razočarenjima” – kaže Keri.

Izvor: Lepa&srećna, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!