Politika privatnosti

Pravila kolačića za 100posto.ba

Ovo su pravila o kolačićima za 100posto.ba, kojima se može pristupiti s https://100posto.ba/

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa na gotovo svim profesionalnim web lokacijama, ova web lokacija koristi kolačiće, odnosno male datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, radi poboljšanja vašeg iskustva. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti te kolačiće. Također ćemo podijeliti kako možete spriječiti pohranu ovih kolačića, međutim to može smanjiti ili ‘slomiti’ određene elemente funkcionalnosti web lokacija.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo iz različitih razloga opisanih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i funkcija koje dodaju na ovu stranicu. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebaju li ih ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Postavljanje kolačića možete spriječiti prilagođavanjem postavki preglednika (kako to učiniti pogledajte pomoć u pregledniku). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web lokacija koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića obično rezultira i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i karakteristika ove stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućavate kolačiće. Ova pravila o kolačićima stvorena su uz pomoć Generatora pravila o kolačićima sa stranice CookiePolicyGenerator.com .

Kolačići koje postavljamo

 • Kolačići povezani sa prijavom

  Koristimo kolačiće kada ste prijavljeni kako bismo se sjetili ove činjenice. Ovo vas sprječava da se morate prijavljivati ​​svaki put kada posjetite novu stranicu. Ovi se kolačići obično uklanjaju ili brišu kada se odjavite kako biste osigurali da ograničenim funkcijama i područjima možete pristupiti samo kada ste prijavljeni.

 • Pošaljite kolačiće povezane s biltenima e-pošte

  Ova web lokacija nudi usluge pretplate na bilten ili e-poštu, a kolačići se mogu koristiti za pamćenje da li ste već registrirani i za prikazivanje određenih obavještenja koja mogu važiti samo za pretplaćene / odjavljene korisnike.

 • Kolačići za postavke web lokacije

  Kako bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web stranici, nudimo funkcionalnost za postavljanje vaših želja za rad ove web stranice kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, moramo postaviti kolačiće tako da se vaše postavke mogu pozivati ​​kad god stupite u interakciju sa stranicom.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak detaljno opisuje koje kolačiće trećih strana možete naići na ovoj web lokaciji.

 • Ova web stranica koristi Google Analytics, jedno od najraširenijih i najpouzdanijih analitičkih rješenja na webu, koje nam pomaže da razumijemo kako koristite web stranicu i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko vremena provodite na web mjestu i stranicama koje posjećujete kako bismo nastavili stvarati zanimljiv sadržaj.

  Za više informacija o kolačićima Google Analytics, pogledajte službenu stranicu Google Analytics.

 • Analitika treće strane koristi se za praćenje i mjerenje korištenja ove web stranice kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput vremena koje provodite na web mjestu ili stranicama koje posjećujete, što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati web mjesto za vas.

 • S vremena na vrijeme testiramo nove značajke i izvršavamo suptilne promjene u načinu isporuke web mjesta. Kada još uvijek testiramo nove značajke, ovi se kolačići mogu koristiti za osiguravanje dosljednog iskustva dok ste na web mjestu, istovremeno osiguravajući da razumijemo koje optimizacije naši korisnici najviše cijene.

 • Usluga Google AdSense koju koristimo za posluživanje oglašavanja koristi kolačić DoubleClick za posluživanje relevantnijih oglasa na webu i ograničava broj prikazivanja određenog oglasa.

  Za više informacija o Google AdSenseu pogledajte službena FAQ o privatnosti za Google AdSense.

 • Na ovoj stranici također koristimo tipke i / ili dodatke za društvene medije koji vam omogućavaju povezivanje sa vašom društvenom mrežom na razne načine. Da bi oni radili na sljedećim web lokacijama na društvenim mrežama, uključujući; {Navedite društvene mreže čije ste funkcije integrirali sa svojom web lokacijom?: 12}, postavit će kolačiće putem naše web stranice koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web stranici ili za doprinos podacima koje drže u različite svrhe navedene u njihovoj privatnosti politike.

Više informacija

Nadam se da vam je to razjasnilo stvari, a kao što je ranije spomenuto ako postoji nešto za što niste sigurni treba li vam to ili nije, obično je sigurnije ostaviti omogućene kolačiće u slučaju da je u interakciji s nekom od značajki koje koristite na našu web lokaciju.

Za općenitije informacije o kolačićima, pročitajte “Što su kolačići” .

Međutim, ako i dalje tražite dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem jedne od naših željenih metoda kontakta:

error: Sadržaj je zaštićen !!