Politika privatnosti

Pravila o kolačićima za 100Posto.ba

Ovo su pravila o kolačićima za 100Posto.ba, kojima se može pristupiti s www.100posto.ba

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa na gotovo svim profesionalnim web mjestima, ova stranica koristi kolačiće, odnosno male datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, radi poboljšanja vašeg iskustva. Ova stranica opisuje koje podatke prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti ove kolačiće. Također ćemo podijeliti kako možete spriječiti pohranu ovih kolačića, no to može smanjiti ili ‘slomiti’ određene elemente funkcionalnosti web mjesta.

Za općenitije informacije o kolačićima, pročitajte “Što su kolačići” . Informacije u vezi s kolačićima iz ovih Pravila o kolačićima nalaze se na Generatoru pravila o privatnosti .

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo iz različitih razloga opisanih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje dodaju na ovu stranicu. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebaju li ih ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete spriječiti postavljanje kolačića podešavanjem postavki u vašem pregledniku (kako to učiniti potražite u pomoći preglednika). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web stranica koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i značajki ove web stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće. Ova Pravila o kolačićima stvorena su uz pomoć Proizvođača pravila o kolačićima s CookiePolicyGenerator.com .

Kolačići koje postavljamo

 • Kolačići povezani s računomAko kod nas otvorite račun, koristit ćemo kolačiće za upravljanje postupkom registracije i opću administraciju. Ti se kolačići obično brišu kada se odjavite, no u nekim slučajevima mogu ostati i nakon toga da bi zapamtili postavke vaše web lokacije kada ste odjavljeni.
 • Kolačići povezani s prijavomKoristimo kolačiće kada ste prijavljeni kako bismo se mogli sjetiti ove činjenice. To vam sprječava da se morate prijaviti svaki put kad posjetite novu stranicu. Ti se kolačići obično uklanjaju ili brišu kada se odjavite kako biste osigurali da pristup ograničenim značajkama i područjima možete imati samo kada ste prijavljeni.
 • Pošaljite kolačiće povezane s biltenima e-pošteOva web stranica nudi usluge pretplate na bilten ili e-poštu, a kolačići se mogu koristiti za pamćenje jeste li već registrirani i za prikazivanje određenih obavijesti koje mogu vrijediti samo za pretplaćene / odjavljene korisnike.
 • Nalozi obrađuju kolačiće povezaneOva web stranica nudi usluge e-trgovine ili plaćanja, a neki su kolačići ključni kako bi se osiguralo da se vaša narudžba pamti između stranica kako bismo je mogli pravilno obraditi.
 • kolačići povezani s anketamaPovremeno nudimo ankete i upitnike za korisnike kako bismo vam pružili zanimljive uvide, korisne alate ili točnije razumjeli našu bazu korisnika. Ove ankete mogu koristiti kolačiće da bi se sjetili tko je već sudjelovao u anketi ili da bi vam pružili točne rezultate nakon što promijenite stranice.
 • Obrasci povezani kolačićiKada podatke šaljete putem obrasca poput onih koji se nalaze na kontakt stranicama ili obrascima za komentare, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke podatke za buduću korespondenciju.
 • Kolačići za postavke web mjestaKako bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web lokaciji, nudimo funkcionalnost za postavljanje vaših postavki načina rada ove web stranice kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, moramo postaviti kolačiće tako da se te informacije mogu pozivati ​​kad god interakcija sa stranicom utječe na vaše postavke.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak detaljno opisuje koje kolačiće trećih strana možete susresti putem ove web stranice.

 • Ova web lokacija koristi Google Analytics, jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih rješenja za analitiku na webu, koje nam pomažu da razumijemo kako koristite web lokaciju i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su vrijeme provedeno na web mjestu i stranicama koje posjećujete kako bismo nastavili stvarati zanimljiv sadržaj.Za više informacija o kolačićima Google Analyticsa, pogledajte službenu stranicu Google Analytics.
 • Analitika treće strane koristi se za praćenje i mjerenje korištenja ove web stranice kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su vrijeme provedeno na web mjestu ili stranicama koje posjećujete, što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati web mjesto za vas.
 • Povremeno testiramo nove značajke i izvršavamo suptilne promjene u načinu isporuke web mjesta. Kada još uvijek testiramo nove značajke, ovi se kolačići mogu koristiti za osiguravanje dosljednog iskustva tijekom boravka na web mjestu, istovremeno osiguravajući da razumijemo koje optimizacije naši korisnici najviše cijene.
 • Kako prodajemo proizvode, važno nam je razumjeti statistiku o tome koliko posjetitelja naše web stranice stvarno izvrši kupnju i kao takvi ovo su podaci koje će ovi kolačići pratiti. To vam je važno jer znači da možemo točno donositi poslovne predviđanja koja nam omogućuju praćenje troškova oglašavanja i proizvoda kako bismo osigurali najbolju moguću cijenu.
 • Usluga Google AdSense koju koristimo za posluživanje oglašavanja koristi kolačić DoubleClick za posluživanje relevantnijih oglasa na webu i ograničavanje broja prikazivanja određenog oglasa.Za više informacija o Google AdSenseu pogledajte službena česta pitanja o privatnosti za Google AdSense.
 • Oglasima koristimo kako bismo nadoknadili troškove pokretanja ove web stranice i osigurali financiranje za daljnji razvoj. Kolačići za bihevioralno oglašavanje koje koristi ova web stranica osmišljeni su kako bi osigurali da vam pružamo najrelevantnije oglase gdje je to moguće anonimnim praćenjem vaših interesa i predstavljanjem sličnih stvari koje bi mogle biti od interesa.
 • Nekoliko partnera oglašava se u naše ime, a kolačići za praćenje pridruženih partnera jednostavno nam omogućuju da vidimo jesu li naši kupci došli na web mjesto putem jedne od naših partnerskih web stranica kako bismo ih mogli prikladno kreditirati i po potrebi omogućiti pridruženim partnerima da daju bilo kakav bonus da bi vam mogli pružiti kupnju.
 • Na ovom mjestu također koristimo gumbe i / ili dodatke za društvene mreže koji vam omogućuju povezivanje sa vašom društvenom mrežom na razne načine. Da bi one funkcionirale na sljedećim web mjestima na društvenim mrežama, uključujući; {Popis društvenih mreža čije ste značajke integrirali sa svojom web lokacijom?: 12}, postavit će kolačiće putem naše web stranice koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web stranici ili pridonijeti podacima koje posjeduju u različite svrhe navedene u njihovoj privatnosti politike.

Više informacija

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari i kao što je prethodno spomenuto, ako postoji nešto za što niste sigurni da li vam treba ili ne, obično je sigurnije da kolačiće ostavite omogućenima u slučaju da ulazi u interakciju s jednom od značajki na kojima upotrebljavate naše web mjesto.

Međutim, ako i dalje tražite više informacija, možete nas kontaktirati putem jedne od naših preferiranih metoda kontakta:

error: Sadržaj je zaštićen !!