POČETAK JESENI za tri horoskopska znaka donosi NAJBOLJE: “Njima će ovaj period donijeti ljubav i stabilan PRIHOD”…

Horoskop otkriva šta vam donosi jesen od 22. septembra – tri znaka čeka sreća i razvoj na početku jeseni:

Pred nama je jedna uzbudljiva nedelja na astrpološkom planu – još uvek smo pod uticajem retrogradnogMerkura, a od 25. septembra očekuje nas i mlad Mesec u znaku Vage.

Venera, planeta ljubavi, formira trigon sa Uranom, a ono što ima najsnažniji energetski uticaj jeste “jesenjaravnodnevnica”, odnosno početak jeseni 22. septembra 2022. godine.

Dok Sunce ulazi u Vagu, 22. septembar čini da se dan i noć izjednače po trajanju, a zatim u narednim danima i mesecima , dani postaju kraći, a noći duže.

Sva ova energija početka jeseni odraziće se na horoskopske znakove, a posebno dobru atmosferu i vibracije imaće sledeća 3 znaka Zodijaka:

RAK: Očekuju vas uzbudljive vesti na ljuibavnom planu. Moguće je i da ćete dobiti informaciju o unapređenju na poslu.

Mesec — koji je vaša vladajuća planeta — će se kretati kroz vašu drugu kuću novca i stabilnosti 21. septembra, što govori o mogućem povećanju prihoda jer formira trigon sa srećnim Jupiterom u vašem sektoru karijere.

Vreme je da preuzmete vođstvo u novom profesionalnom poduhvatu! Mlad Mesec i energija jeseni vas podstiču da sredite svoj dom, dekorišete ga i učinite svoj prostor oazom pozitivne energije.

OVAN: Nema boljeg osećaja nego da završite sve svoje zadatke. Sada kada ste rasterećeni od obaveza, spremni ste da se opustite. Uživate u društvu bliskih ljudi, povezujete se lako sa drugima, želite da se zabavljate i osvojite neko novo srce.

Mesec u Lavu će 21. septembra plesati sa srećnim Jupiterom u Ovnu, zbog čega ćete se osećati većim od života. Vi ste samouverena, duhovita i osoba koja druge lako motiviše i pokrene na akciju. Jesen vam može doneti ljubav, jer od 22. septembra, stvarate toliko novih veza.

BIK: Romantična Venera trenutno zaslepljuje vašu petu kuću ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja, što povećava verovatnoću da provedete kvalitetno vreme sa nekim ko vam je osvojio srce.

Ali, tokom jeseni moguće je da ćete želeti da se posvetite sebi i radite na zdravoj ljubavi prema svom biću. Improvizujete, spontani ste, a pojačana je energija na poljim ljubavi, romantike i zabave.

U poslovnoj sferi vas očekuju zanimljive ideje – moguće je da će ono što ste smislili naići na odobravanje i da možete da zaradite stabilan prihod.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!