POČELA JE “VLADAVINA” ŠKORPIJE: “Nove poslovne PRILIKE, STRAST i BURA dešavanja očekuju ove ZNAKOVE”…

Pre 2 dana – Sunce je ušlo polje Škorpije i tamo će ostati sve do 23. novembra. To će doneće mnoge transformacije, posebno zahvaljujući pomračenju Sunca u ovom znaku.

Baš 25. oktobra, na dan kad pomračenje nastupi, dogodiće se i mlad mesec u Škorpiji, pa se energija ovog znaka intenzivira. Ipak, pet znakova će osetiti najviše blagodeti od ovog tranzita.

ŠKORPIJA: Budući da je ovo vaša sezona, Škorpije će najsnažnije sijati i osetiti svu moć Sunca u Škorpiji.

Očekujte da ćete uspostaviti balans na mnogim poljima, naročito nakon što prođu mlad mesec i pomračenje Sunca, a energije će se pravilno rasporediti i omogućiti vam opšti procvat. Sada je trenutak kada ne smete da propustite nijednu od mogućnosti koja vam se otvori.

BIK: Ljubavno polje posebno je aktivno nakon ulaska Sunca u Škorpiju, a biće mnogo prilika za flert, neobavezan ili onaj koji obećava ljubav.

Bikovi se konačno prepuštaju strastima i ljubavi, nakon perioda samovanja ili otuđenja. I ne samo to – od ruke će vam ići i na poslu, pa se ne plašite da otvoreno predočite svoje ideje.

RIBE: Transformacija i lični razvoj obeležiće “vladavinu” Škorpije za pripadnike ovog znaka.

Osobe rođene u drugoj polovini februara i prvoj polovini marta svega će imati u izobilju, naročito nove i sveže energije, što možete da potpomognete tako što ćete se rešiti stare – vreme je da oprostite, pozdravite se, odbacite ono što vam ne treba.

DJEVICA: S Devicama je uvek sve u znaku discipline, rada i požrtvovanosti, a ova jesen donosi vam nagradu.

S početkom sezone “vladavine” Škorpije, otvoriće vam se nova životna poglavlja i mogućnost za mnoge nove početke: posao, nova ljubav ili prijateljstvo, poseta mestu na kom ranije niste bili. Sve će ići u vašu korist!

JARAC: Ovaj period će vas izvući iz ljušture i odvesti u društvo. Sunce se kreće kroz vašu jedanaestu kuću, koja se odnosi na prijateljstvo.

Bez obzira na to je li u pitanju druženje s kolegama, susreti sa starim prijateljima ili sigurna luka onih s kojima inače najradije provodite vreme, ovi trenuci će vam značiti da pojačate svoju pozitivnu energiju i napunite baterije.

Ovo će prilika za relaksaciju, ali i nova saznanja i iskustva, pa ni slučajno ne propuštajte priliku da se povežete s drugima.

Piše: Glossy, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!