Poboljšana stipendija za istraživanje poslovne škole 2023-24, Sveučilište Sydney, Australija…

Rok za prijavu: 30. rujna 2023. godine.

Stipendija za poslijediplomsko istraživanje

Minimalna godišnja stipendija od 47 207 dolara za podršku studentima za doktorski studij ili magisterij filozofije na Poslovnoj školi Sveučilišta u Sydneyu.

Naglasci

Kako se prijaviti

Prijavite se za upis na doktorat filozofije (poslovni smjer) prije krajnjeg datuma koji će se razmatrati za dodjelu sljedećeg semestra.

Prednosti

Primarna stipendija

  • Stipendija od 37.207 dolara godišnje (indeksirano 1. siječnja) za 3,5 godine za primatelje doktorata (s mogućnošću produženja na četiri godine, uz odobrenje), ili do 1,5 godine za primatelje magistra filozofije (MPhil).
  • Akademske školarine također su predviđene za međunarodne primatelje, u trajanju od 3,5 godine za primatelje doktorata (s mogućnošću produženja na četiri godine, uz odobrenje), ili do 1,5 godine za primatelje magistra filozofije (MPhil)
  • Uz to, primatelji će imati priliku primiti najmanje 10.000 USD godišnje za obavljanje specifičnih nastavnih dužnosti. Detalji će biti objavljeni u trenutku ponude stipendije.

Dopunska stipendija

  • Godišnja stipendija jednaka je razlici stipendije financirane izvana i stope Programa istraživačkog usavršavanja (RTP) tijekom trajanja stipendije.
    Održivo do 3,5 godine za primatelje doktorata (s mogućnošću produženja do 4 godine, uz odobrenje) i do 1,5 godine za primatelje MPhil.
  • Dostupno samo studentima kojima je Sveučilište dodijelilo vanjsku stipendiju i koji završavaju istraživački studij na Poslovnoj školi Sveučilišta u Sydneyu.

Tko ispunjava uvjete

Ti moraš:

  • biti redoviti student
  • prijavljuje se za poslijediplomski istraživački studij na Poslovnoj školi Sveučilišta u Sydneyu
  • niste započeli svoj poslijediplomski studij.

Pozadina

Ova stipendija razvijena je kako bi se podržali izvrsni istraživači koji poduzimaju poslijediplomska istraživanja na poslovnoj školi Sveučilišta u Sydneyu.

Izvor / Više informacija: Službena stranica OVDJE.

error: Sadržaj je zaštićen !!