“PET znakova da vas guši vlastiti ŽIVOT” – Kad duša “PLAČE”…

Ponekad ćete shvatiti kako se promijenio vaš životni put i tada ćete vi rasti kao osoba. Ponekad uz taj rast dolazi i određena patnja. Patnja poziva na RAST. Vjerojatno toga niste svjesni, ali ovo su pet znakova koji pokazuju da ste prerasli okvire vlastitog života:

– Ne uživate u životu (na isti način kao prije): Ako niste zadovoljni, to je snažan znak da je vaša duša spremna da krenete dalje u životu.

Možda je vrijeme da razmislite o vašim prioritetima i ciljevima i da preispitate vaš trenutni način života.

– Ponašate se pomalo autodestruktivno: U pokušaju rješavanja frustracije, ljutnje i stresa, možda ćete se uhvatiti kako gušite svoje osjećaje autodestruktivnim ponašanjem.

Ukoliko se tješite stvarima kao što su droge i alkohol, usputan seks i izbjegavate probleme, to nikako nije dobro za vas, također, to su jaki signali da je vrijeme za ozbiljne promjene.

– Vaša prijateljstva kao da ne napreduju: Način na koji vidite svoje prijatelje i partnere može se mijenjati. Vi ih jednostavno ne vidite na isti način.

Nekada ste se mogli pouzdati u njih, a sada osjećate kao da su to zadnje osobe s kojima želite razgovarati. To je još jedan znak da ste prerasli okvire vlastitog života. Možda je došlo vrijeme da se pokrenete, da učinite nešto što volite, te upoznate nove ljude.

– Ne zadovoljava vas dosadašnji način provođenja vremena: U jednom trenutku u vašem životu, mogli ste ispeći zdjelu kokica i maratonski gledati serije, ali te stvari su se možda promijenile. To vas više ne zadovoljava i nije vam zabavno. Možda je vrijeme da nađete dublje zanimacije i neke nove osobe.

– Društvo vam počinje izgledati besmisleno: Ovo je jedna od najtežih stvari. Kada vam društvo počne izgledati kao neka velika glupa igra, to je znak da vaša duša nije samo prerasla okvire vlastitog života, već i okvire vaše kulture.

Možda je vrijeme da razmislite o svom položaju u društvu i o tome što bi mogli učiniti da stvari postanu bolje. “Svaki korak naprijed znači kidanje sebe iz materinske utrobe nesvjesnosti u kojoj masa ljudi prebiva.” – Carl Jung.

error: Sadržaj je zaštićen !!