PET stvari koje ne treba da radite u JULU – Donijeće samo lošu ENERGIJU…

Iako će jul generalno biti dobar mesec, bez mnogo trzavica, a sa dosta harmoničnih dana – astrolozi savetuju da povedete računa.

Neke stvari ne bi trebalo da radite jer će vam doneti samo negativne stvari – evo šta bi trebalo da odstranite iz svog života:

Razmišljanje o neuspesima: Misli o negativnosti, problemima i neuspesima su nešto što vas samo vuče na dno.

Ne dozvolite da vas takve misli kontrolišu. To što nekada nešto niste uspeli neka ostane u prošlosti. Imaćete još prilika i bićete bolji! Ako se ne oslobodite pesimizma, retrogradni Neptun će uzeti svoj danak.

“Osveta”: Iako je ponekad primamljiva, “osveta” nije nešto što će rešiti problem. Ona je manifestacija agresije i kao takva direktan put do gubitka. Ako želite da budete srećni, morate to da prevaziđete, a to jedino može opraštanjem i okretanjem novog lista.

Sumnja i nepoverenje: Mars u Biku je izvor negativnosti. Od 5. jula planeta ova planeta nas činiti strašljivim, nepoverljivim i sumnjičavim.

Ako želite da se sreća ne okreće od vas, nastavite da verujete najbližim ljudima jer sumnje rađaju sukobe i razlaze. Ovde je važno održati ravnotežu, jer je preterana lakovernost takođe opasna.

Bezvoljnost: Od presudnog je značaja biti aktivan, svrsishodan. Pasivnost, apatija, depresivne misli i lenjost glavni su neprijatelji naše sreće.

Astrolozi vam savetuju da češće komunicirate sa ljudima koji vas inspirišu i od kojih možete mnogo da naučite. Pokrenite se, izađite iz svoje zone komfora! Naučite nešto novo, izlazite, družite se – to će vam sve popraviti raspoloženje.

Ne radite na više frontova: iako današnje vreme zahteva multitasking, astrolozi savetuju da se tokom jula fokusirate na pojedinačne stvari. Pažnja će biti oslabljena, uz smanjenu produktivnost. Stoga nema svrhe da se silite – samo ćete praviti greške.

Izvor: Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!