PET razloga zašto je Bik najbolja vrsta prijatelja kojeg možete IMATI…

Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i nedostatke – pozitivne i negativne osobine. No, ovaj znak ima jednu kvalitetu istinski vrijednu divljenja, izraženu više nego kod ostalih horoskopskih znakova.

Ispod su pet razloga zašto je Bik najbolja vrsta prijatelja kojeg možete imati:

1.Oni su lojalni: Bik je najvjerniji znak, tako da cijeni smislene odnose međusobnog poštovanja i ljubavi. Ova prekrasna osobina nadvladava tvrdoglavost i sveznalačku prirodu našeg tvrdoglavog prijatelja.

2.Oni znaju ono što je najvažnije: Bik uvijek želi učiti, te će iskoristiti svaku priliku za kultiviranje svog mišljenja. Nisu sramežljivi i uvijek će reći što misle i što znaju.

Jedna od stvari koje znaju je da su odnosi jedna od najvažnijih stvari u životu osobe. I oni će se jako truditi da budu dobri prijatelji!

3.Oni imaju sjajan smisao za humor: Vaš prijatelj Bik će se smijati s vama, smijat će se vama i sebi. To je sve zbog dobre zabave, jer znaju da je život prekratak da se ne bi smijali. A tko ne voli dobar smijeh?

4.Oni vas prihvaćaju onakvog kakvi jeste: Bik najmanje osuđuje od svih znakova, ali to ne znači da vam neće reći ako vam neki komad odjeće loše stoji. Oni to neće reći iz zloće, već u dobroj namjeri kako bi vam pomogli. Bik će vas uvijek podržati i saslušati.

5.Oni su tvrdoglavi, ali na dobar način: Tvrdoglavost je klasična osobina Bika. Dok tvrdoglavost može biti loša u nekim slučajevima, također može biti dobra u drugima. Znate ono putovanje u London koje ste planirali?

Pa, dogodilo se nešto zbog čega su letovi otkazani. Ali dovoljno je nazvati vašeg prijatelja Bika i on/ona će vas dovesti tamo makar morao biti vaš osobni vozač. To je Bik!

error: Sadržaj je zaštićen !!