“PET najsebičnjih znakova u HOROSKOPU” – Misle samo na sebe i svoje potrebe, a jedan uvijek mora da je u CENTRU PAŽNJE…

Svi imamo neke sebične sklonosti i to je u redu! Međutim, neki imaju naviku da koriste ovu karakteristiku malo češće.

Devica: Devica je pedantna. Ima oštro oko za sve nedostatke ili pogrešne postupke. Ali, oni su prvi koji će kritikovati sve ostale. Jedno je biti strog prema sebi, a drugo prema drugima. Suzdržite se od kritika i pustite svoje prijatelje da rade šta žele.

Ovan: Kada Ovan shvati šta želi, ide za tim dok to ne dobije. To je dobra stvar, ali može i malo da izmakne kontroli. Ovan ima stav ‘prvo ja’ i nastoji da ima jednu od najodlučnijih osobnosti. Na primer, ako nešto kupujte s Ovnom i ta stvar je ostala poslednja, Ovan će sve učiniti da on to dobije.

Bik: Iako Bik predstavlja stabilnost i pouzdanost, njihova težnja za sigurnošću često ih može učiniti pohlepnima i materijalistima. Takođe mogu da postanu preterano osetljivi, preterano emotivni i definitivno preterano posesivni.

Blizanci: Iako su Blizanci pristupačni i svestrani, to mogu brzo da promene. Zbog svojih naglih promena ponašanja, drugi ih često smatraju površnim.

Ako ste na zabavi s Blizancem, nemojte da se iznenadite ako njihova lažna osobina izađe na videlo i potpuno nova osoba se pojavi niotkuda. Skloni su prilagođavanju okolini iz svojih sebičnih razloga.

Lav: Lav je znak ‘ono što vidiš to i dobiješ’. Međutim, mogu biti i prilično sebični. Sjajno je što su neustrašivi kada se radi o borbi protiv svake prepreke koja im se nađe na putu, ali kada vide nešto što žele, igra je gotova za sve ostale. U njihovim očima, njihovo ime je zapisano na toj jednoj stvari koju žele – bez obzira ko bi još to mogao da uzme.

Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!