PET horoskopskih znakova biće najsretniji ove SEDMICE: “Do 20.11. uspjeh u poslu, novac i ljubavna strast mijenjaju ŽIVOT”…

Sedmični horoskop ističe da nas ove sedmice ne očekuju toliko zanimljiva i značjana pomeranja planeta – Imaćemo nekoliko aspekata koja mogu povoljno uticati na novac, ljubav, ali vas i podstiču da zavirite dublje u svoje srce i osvestite šta je to skriveno u vašoj podsvesti.

Sedmcia započinje sa s**stilom Merkura i Plutona koji vas podstiče da se bavite ozbiljnim temama, posvetite kariijeri i razvijate. Tokom ovog aspekta naglašen je um, ali ne smete zanemariti moćni glas intucije koji vas može navesti da otkrijete nove istine.

Povoljni dani za ljubav biće oko 18. novembra kada nastaje s**stil Sunca i Plutona koji vam daje magičnu privlačnost i čini da ostavljate dobar utisak na druge. 16. novembra Venera pralzi u Strelca i čini nam se da shvatamo kako treba da pokažemo ljubav, kao i kako želimo da se ljubavni partner prema nama ophodi.

Polako se pripremamo u toku sedmice i za novu energiju i talas promena koje donosi mlad Mesec 23. novembra. U galeriji ispod pročitajte kojih pet horoskopskih znakova su najsrećniji u sedmici do 20. novembra!

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!