“OVO su tri najmoćnija astrološka ZNAKA” – Kraljevi horoskopa…

Iako svaki sunčev znak ima svoju snagu, postoje određeni znakovi koji imaju urođenu sposobnost da očaraju ljude svojim šarmom i posebnošću.

Bik: Moćni Bik nesumnjivo je jedan od dominantnih znakova zodijaka. Oni znaju šta žele, a takođe znaju i kako da to dobiju, bilo radom ili prevarom.

Tvrdoglavi su, odlučni i žilavi, ne prihvaćaju ne kao odgovor. Uz intenzivnu i avanturističku ličnost, nemaju čega da se boje. Dakle, oni idu za onim što žele u životu i uglavnom to i dobiju.

Lav: Kralj džungle i zodijaka nosi ovu titulu, jer ostavlja snažan utisak na sve, od kolega do nadređenih. Iako se ovaj horoskopski znak u početku može činiti pomalo zastrašujućim i arogantnim, postoji razlog zašto niko nikada nije u stanju da odoli njegovim naredbama.

Bez obzira na to gde idu ili s kim su okruženi, uvek uspevaju da svojom harizmom očaraju veliki broj ljudi. Lavovi jednostavno znaju kako da pokrenu akciju bilo gde i bilo kad.

Škorija: Da li ste ikada upoznali Škorpiju koja nije imala intenzivan pogled u očima i veliku dozu samouverenosti. Postoji nešto u strasti i predanosti ovog sunčevog znaka zbog čega se većina ljudi u njihovom društvu oseća opčinjenim.

Škorpije su sposobne da funkcionišu same ili u grupi što ih čini stvarno moćnim vođama. Izuzetno su posvećeni, ništa ih ne može zaustaviti kada jednom nešto odluče da urade.

Izvor: “E Times”/Direktno.rs, prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!