OVO su najsretniji dani u 2023. – “Saznajte koji je VAŠ”…

Prema najavama astrologa, 2023. godina biće neobična i drugačija. Svaki znak horoskopa imaće barem jedan izuzetno srećan dan i tada će im sve ići od ruke.

Sreća se u astrologiji vezuje za deveto polje horoskopa, kada se aktiviraju srećne okolnosti koje mogu pozitivno da utiču na vaš život. Devetim poljem, koje u prirodnom horoskopu pripada Strelčevima – “vlada” planeta Jupiter za koju se veruje da donosi sreću i bogatstvo.

OVAN – 3. jun: Na ovaj dan biće pun mesec u Strelcu, vašem devetom polju, što će označiti prekretnicu u vašem životu. Ovo je dan kada treba da prihvatite svaku sjajnu priliku koja vam se bude ukazala i bilo kojim putem da krenete vaš život će postati uzbudljiviji i lepši.

BIK – 11. jun: Ovo je poslednja godina u kojoj će Plution biti u znaku Jarca, vašem devetom polju, pa ćete konačno reći zbogom problemima koje ste imali prethodnih godina.

Ovo je vaša velika šansa da napravite pozitivne pomake u životu i nemojte propustiti veliku šansu koja će vam se ukazati, posebno kad je u pitanju posao.

BLIZANCI- 21. januar: Mlad Mesec u Vodoliji na ovaj dan će za vas biti trenutak sreće i uspeha. Iskoristite taj trenutak da postavite ciljeve i u svom umu kreirajte sve one lepe stvari koje želite da vam se dogode u ovoj godini. Saturn u Ribama ove godine aktiviraće vaše polje karijere i finansija, ali pucajte na visoko.

RAK – 7. mart: Saturn u Ribama aktiviraće vašu kuću sreće i blagostanja, učenja, putovanja i avantura. Upravo to je ono što vas očekuje ove godine i iskoristite svaku priliku za putovanja jer ćete baš na putu upoznati nekoga ko će vaš život promeniti iz korena.

LAV – 20. april: Energija Ovna uvek “vlada” najsrećnijim delom vašeg života pa očekujete velike promene tokom pomračenja Sunca ovog dana. Biće to iznenađujući i neočekivani događaji, ali za vas svi će biti pozitivni bilo da se radi o poslu ili neočekivanom putu koji vam se otvara.

DJEVICA – 28. oktobar: Toliko ste fokusirani na spoljašnji svet da ponekad imate osećaj da niste srećni sami sa sobom. Ovog dana biće pomračenje Meseca u Biku, u vašem prirodnom devetom polju, i doneće vam stabilnost u životu. Ovog dana za vas će biti sve moguće.

VAGA – 12. januar: Vaš najsrećniji dan je već prošao, ali to je tek početak lepih dešavanja u vašem životu. Mars, planeta akcije i ambicije, već od početka godine kreće se u vašem devetom polju i do kraja marta biće u direktnom hodu, pa iskoristite ovaj period da u svom životu postavite stvari onako kako želite.

ŠKORPIJA – 17. jul: Mlad Mesec u Raku sredinom godine biće pravo vreme da posejete seme uspeha i svega dobrog što želite u životu.

Trebalo bi više da se opustite, više da putujete i iskoristite svaku priliku za avanturu koja će vas izvesti iz zone komfora, koja inače nije deo vaše prirode.

STRIJELAC – 20. maj: Vi ste večiti lutalica i putnik, uvek u potrazi za novim avanturama. Ulaskom Marsa u Lava, koji je vaše prirodno deveto polje, ispred vas će se pojaviti neverovatne prilike koje treba da iskoristite. Nemojte dozvoliti nikome da vas sputava i udaljava od onoga što najviše želite.

JARAC – 10. jul: Vi ste neko ko uvek dvaput razmisli pre nego što napravi bilo kakav korak u životu. Ulaskom Marsa u znak Device aktiviraće se svi srećni aspekti u vašem životu.

Mars predstavlja akciju i ambiciju, a Devica će vam pomoći da težite onome što zaista želite, a ne samo onome što mislite da možete dobiti.

VODOLIJA – 14. oktobar: Najveće i potpuno pomračenje Sunca dogodiće se u znaku Vage, vašem prirodnom devetom polju. I dok će se drugi znakovi horoskopa pribojavati ovog pomračenja, vama će doneti odlične prilike i neočekivane događaje koji će vam pomoći da ostvarite svoje snove.

RIBE – 5. maj: Majsko pomračenje Meseca u Škorpiji pomoći će vam da izađete iz svoje zone komfora i otvorite se za srećne okolnosti i iskustva koja ćete dugo pamtiti. Biće to vreme nove etape u vašem emotivnom životu. Verujte sopstvenoj intuiciji i nećete pogrešiti.

Piše: neko-bitan.

error: Sadržaj je zaštićen !!